Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tartotok fényűző életmódnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tartotok fényűző életmódnak?

Figyelt kérdés

Ha pl. van egy 30 körüli pár, ahol a férfi nagyon sokat dolgozik és kímélni akarja a párját, így takarítónőjük van, az az?

Vagy ha hétvégén nem akarnak főzni, és étterembe járnak?

Vagy ha nő a párja nélkül megy este szórakozni, akkor taxival megy haza.

2018. dec. 8. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van két kezem, két lábam, a szívem egészséges.

Ez több, mint fényűző.

2018. dec. 8. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez mindenkinek attol fugg, hogy mit szokott meg. En ezt meg egyaltalan nem tartom fenyuzo eletmodnak, de pont azert mert mi is ha ugy van, akkor egy atlagos heten elmegyünk parszor etterembe enni, mert epp ki akarunk mozdulni valahova meg van takaritono. De nem Magyarorszagon elunk peldaul. Ott valahogy, ha valakinek bejaronoje van, akkor furan neznek ra, es jonnek a "bezzeg en ket gyerek es munka mellett akkor is kisurolom a lakast, ha faradt vagyok" c. kommentek, mintha valami verseny lenne, hogy kinek farasztobb es nyomorusagosabb az elete. Aki meg nem hajlando szenvedni es meg is teheti, hogy ne kelljen ilyen dolgokkal torodnie, az meg rogton "fenyt uz" meg lusta :D.

De altalanossagban szerintem a kerdesben leirt az mar-mar fenyuzo ha csak Magyarorszagot nezem.

2018. dec. 8. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem tartom fényűző életmódnak. Nem mondanám, hogy annyira sokkal az átlag felett keresek, mégis megengedhetném magamnak bármelyiket. Mondjuk ezek közül csak a taxival hazajárásnak látom értelmét. Számomra a fényűző életmód ennél sokkal nagyobb vagyont jelent. Több ingatlan a nevén, minden kedvelt üdülőhelyén saját nyaraló, indokolatlanul sok autó, még a pizsamája is Gucci és hasonlók. Szerintem 30 éves kor körül nem nagy szám ekkora egzisztenciával rendelkezni, mint amit leírtál. Vagy én legalább is azt látom a környezetemben, hogy ezeket sokan megengedhetnék maguknak.
2018. dec. 8. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem még nem fényűzés. Amikor kisgyerek voltam pár évig járt hozzank egy nő besegíteni a takarításba (tehát nem ő takarította az egesz házat) besegíteni a vasalásba ilyesmi. Illetve néha vigyázott is rám. Apám akkoriban sokat túlorázott, anyám meg sokat ingázott plusz itt volt a testvérem és én.

Nem volt így sokáig (2-3 év) és sosem voltunk gazdagok. Szóval szerintem nem fényűzés.

2018. dec. 8. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Párommal mindketten 200 ezer alatt keresünk. Gondolom, nem számít ez túlságosan fényűző fizetésnek. Mégis megengedhetnénk magunknak ezek közül bármelyiket.

Fényűző életmódnak pl. azt tartom, aki rendszeresen luxusnyaralásokra megy - tehát nem évek alatt összekuporgatott, aztán megy, hanem kb. 3 havonta (van ilyen ismerősöm).

2018. dec. 9. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez egy erős középosztálybeli szint. Messze áll a fényűzéstől.

Ha a hétköznapokat tekintjük, akkor fényűző, ha valakihez kijár heti szinten a fodrász, kozmetikus. Ha van állandó személyzet is esetleg, portaszolgálat. A ruhák többségét tisztítóba viszi a bejárónő. A gyerekeik mellett bármikor lehet gyerekvigyázó vagy magántanár, aki kijár hozzájuk. Én ilyen szolgáltatásokat tekintek fényűzőnek inkább.

2018. dec. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!