Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki úgy érzi, a GYK "átmosta az agyát" és ez az egész már az életére is kihat?
Aki sok időt tölt itt, szerintem hajlamos lehet arra, hogy egy idő után GYK-s szemüvegen keresztül nézze a világot, mert az oldal átformálta a személyiségét, a világlátását. A másik nemre máshogy tekint, máshogy viszonyul hozzájuk, a szerelem fogalmát máshogy kezdi el értelmezni, a család intézményét... És ez azóta van, hogy gyakori vendége a "gyakorinak" - korábban nem ilyen volt a jelleme, a gondolkodása.
Van köztetek olyan, aki ezt egy ideje már tapasztalja magán? Hogy pusztán amikor lemegy az utcára, bemegy a boltba vagy mondjuk társaságban van, olyan, mintha végig rajta lenne a GYK-s szemüveg és mindent azon keresztül nézne? Tapasztaljátok magatokon az oldal személyiség- és világnézet-formáló hatását, akár pozitív, akár negatív értelemben?
És csak mossák az agyad és csak mossák az agyad :D
Nekem már rég átmosta az agyam egy reptoid, úgyhogy a gyk semmi ahhoz képest.
#7 miért baj ha valaki már fiatalon tudja ,hogy nem akar gyereket?
Én sem szeretnek szülni.
Nem befolyásol az oldal.
Amit látok, itt mindenki kőgazdag vagy mélyszegény.
Agyon diplomázott, aluliskolázott.
Mindenkinek mentális problémája van, drpressziós, pszichológushoz jár.
Nem látok átlagembereket.
Csak reménykedem benne, hogy a kérdések nagy része kamu, mert hihetetlen, hogy ennyi buta ember van.Elszomorító.
A fiatal felnőttek megnyilvánulásai olykor nevetségesek, máskor bicskanyitogatóak.
Rengeteg a perverz, beteg elme.
Mégis hatással van rám a GYK. Örülök az életemnek, a családomnak, az épp elmémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!