Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mi zajlik le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saucony kérdése:

Szerintetek mi zajlik le bennem? Mert 41 évesen Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Sajnos 4 évvel ezelőtt a volt párommal zátonyra futott a kapcsolatunk megcsalt mert én őt hanyagoltam. 2011 ben meg én csaltam meg őt. De nem ez a lényeg négy évig én laktam a kis szobában ő a nagyszobában a kislánnyal. Első időkben nagyon bunkó volt velem, majd később enyhült és Teljesen normálisan kezdett viselkedni. De én békülés nek a nyomát Nem láttam benne. Együtt jártunk boltba lakást fizet stb. Sőt idén nyáron még eljött velem fürödni a strandra de az égadta világon nem volt köztünk semmi négy éven keresztül. Eközben nekem kialakult egy kapcsolatom ami két évig tartott Én itthon éltem jó otthon de mégse költöztünk össze. A hölgy hiába szerette volna még valahogy úgy éreztem hogy én ide tartozunk és rossz lenne ha elköltözék. Aztán Az exem megtudta a hölgyet és kibukott. Azt mondta azonnal takarodj akár költözzek el egy albérletbe. Minthogy Utólag kiderült rendbe akarta tenni a dolgaid velem de én erről semmit nem tudtam nem is éreztem. Most jutottam el odáig hogy találtam egy albérletet. És ő is kérdezgette sikerüle találtál e albérlet és amit viszek el a lakásból stb. De akkor már éreztem hogy gombóc van a torkomban. És 41 éves férfi létemre elérzékenyült m Sőt sírtam. Elmondtam neki hogy mégis azt érzem hogy hiányoznának. Sokszor az jár a fejemben mikor elköltöztem hogy fogom megélni a mindennapjaimat hiszen 27 évet voltunk együtt. A másik hölggyel már nem tartom a kapcsolatot, annak ellenére hogy gyakorlatilag minden héten ír sms t hogy mennyire szeret. Valahogy úgy érzem hogy nem bírnék meglenni nélkülük mármint a lányom aki már 18 lesz és az exem nélkül. Mondjátok el nekem szemrehányás nélkül mi zajlik le bennem? Ezt már jó ideje érzem, de viszont ha látom hogy a volt barátnőmnek valaki irkál a neten hogy bulizni megy, mar elkap az ideg. Segítsetek mitévő legyek. Olyanok Válaszát várom akik bennem rosszindulat van mert arra most nincs szükségem.

2018. dec. 3. 10:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok elnézést kérnék a sok hibáért,a telefonkészülék javított De remélem így is olvasható
2018. dec. 3. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy érdemes lenne leülni és beszélni az exeddel. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy még mindig szereted őt. Ha úgy látod, hogy mindketten hajlotok a békülésre, akkor próbáljátok meg rendbe hozni a dolgokat, hátha sikerül (akár elmehetnétek párterápiára is). Ha viszont úgy látod, hogy ebből már semmi nem lesz, akkor a saját érdekedben minél előbb költözz el. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogsz velük találkozni, csak hogy közben könnyebben tovább tudsz majd lépni. Szerintem az is jó ötlet lenne ezesetben, ha a lányoddal még külön is megbeszélnéd, hogy attól, hogy mostantól nem laksz velük, még akkor találkoztok, amikor akarja, és bármikor szívesen látod (így egyikőtök sem érezné úgy, hogy emiatt meg fog romlani a kapcsolatotok).

Ja, és a másik nővel végleg szakíts meg minden lehetséges kapcsolatot. Bár nem tudom, miért szakítottatok, de biztos volt oka, és csak neked lesz rosszabb, ha a neten figyelgeted, hogy kik irkálnak neki.

2018. dec. 3. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Huh, azért rendesen tombol benned a gyávaság faktor. Szerintem egyszerűen csak félsz, mert azt beláthatod, hogy a felségeddel ez már évek óta nem párkapcsolat. A lányod pedig... ne haragudj... 18 éves, megy egyetemre, kirepül a házból, éli a saját életét.

Ebben csak a szeretőd szív, mert úgy tűnik ő tényleg szeret téged, még ha ekkora szerencsétlenség is vagy. Bocsi, az erős kifejezésért, de ha most nem rázod fel magad, akkor bukod az egészet vele! Te meg maradsz szépen a nejeddel és ünnepelhetitek azt, hogy 27 éve együtt... szex, szerelem és kiegyensúlyozott kapcsolat nélkül. Sok sikert hozzá!

2018. dec. 3. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
27 év rengeteg, nem csoda, hogy be vagy parázva. Ha a helyedben lennék, én elengedném ezt a házasságot. Semmi értelme, ennyi idő alatt sem sikerült rendbe hozni, ezután sem fog. Komolyan, 4 évig nem szexeltetek, és ő azt állítja, hogy rendbe akarta hozni. Ne már, ez egyáltalán nem hihető. Te meg 2 évig simán szeretőztél, el nem váltál volna, áááá... Most szembesülsz a következményektől, gondolom érzed, hogy ennek itt a vége, és ez nehéz még akkor is, ha szr volt a házasságod. Majd elmúlik.
2018. dec. 3. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
*következményekkel
2018. dec. 3. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
41-27=14 ... 14 éves korodtól vagy a pároddal. Durva. Persze, hogy félsz, mert félsz. Nagyon nagy váltás lenne nélküle/lük. Érthető. De, jó lenne már döntened. Vagy próbáld meg megjavítani a kapcsolatod a párod segítségével közösen, vagy tényleg külön. Én első körben az elsőt próbálnám meg.
2018. dec. 3. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezen mit akarnál javítani... Persze, utólag könnyű azt mondani, hogy ő javítani akart volna.

Szerintem addig meddig tökölsz, amíg a feleségeddel végleg kihül minden (bár szerintem ti már egyébként is csak a romokon sírtok) és a szeretőd is talál magának egy másik férfit.

2018. dec. 3. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm több választ nem kell :)
2018. dec. 4. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!