Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak a páromnak, hogy állítsa le az exét?
Hacsak nem az a cél, hogy kiröhögtesd magad, akkor ne jelentgess fel becsületsértésért, mert ez nem az. Az a becsületsértésért, ha mások előtt rágalmaz, emiatt pedig téged hátrány ér. Ez inkább zaklatás amennyiben megvalósul a folyamatosság.
Előtte szerintem mentsd le ezeket, és szembesítsd vele az exet, kérd meg, ha ő csinálja, akkor ne csinálja. (ezt is levélben). Ha folytatódik, akkor menj csak a yardra.
32/f
Igazából letojnám. Az ilyenek attól lesznek boldogok, ha visszaoltod, vagy látják, hogy kiváltottak valami reakciót.
De nem hiszem, hogy a párodat nagyon érdekelné, ahogy látom, ő az a típus, aki minden puncinál potyogtat is egy gyereket. Csodálkoznék, ha te lennél az utolsó...
Ajjjajj .Ilyen levelet en is kaptam.En tudtam,h az ex.Nem foglalkoztam vele,es mwg jobban begurult.Egyre jobban mocskolodott,addig amig mar azok se alltak melle akik azelott tamogattak.Szoval hagyd,le kell sz@rni az ilyen noket.Boldogtalan es rajtad veri le.A masik,meg gondolom nem fegyvert tettel a parod fejehez ,h veled legyen,igy nem ertem miert irta valaki,h jogos ,h az a bolond no zaklat
.Max irj vissza neki h tudsz egy jo pshihologust,kezeltesse magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!