Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek szóljak a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szóljak a páromnak, hogy állítsa le az exét?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a párommal, egy budapesti képzésen ismerkedtünk meg, egy kollégiumban voltunk. Van egy 1 hónapos kislányunk is, összeköltöztünk, mikor megtudtuk, hogy ő érkezik. Az előző kapcsolatából van egy 8 éves lánya, jó a kislánnyal a viszonyunk, engem is nagyon szeret, az anyukájával pedig megvannak az úgynevezett tisztelet körök, semmi különöse, legalábbis eddig azt hittem... Az ő kapcsolatuk már rokomokban volt, mikor mi összejöttünk, nem egy jó kapcsolatot romboltam szét. Mióta megszületett a kislányom, fb-on kamu profilokról (egyértelmű, hogy az exe, a fogalmazásmódjából és abból amiket ír), olyanokat ír, remélei gyógyíthatatlan betegségben fog szenvedni a kislányom, illetve a párom elhagy engem, mikor a legnagyobb szükségem van rá, ahogy az előző és nálam sokkal szebb, okosabb, jobb anya (ezt így fogalmazta meg) párjával tette... Engem szid? Oké. Lehordott a levelekben minden rohadt fogúnak stb, de a gyerekem élete...? Mit tegyek, szóljak a páromnak? Köszi a válaszokat! N23. Nagyon ideges vagyok!
2018. nov. 28. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Azért ha tényleg kiderülne hogy nem az exe írta, te meg feljelented, akkor lehet megromlik a kapcsolatotok.
2018. nov. 28. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

Hacsak nem az a cél, hogy kiröhögtesd magad, akkor ne jelentgess fel becsületsértésért, mert ez nem az. Az a becsületsértésért, ha mások előtt rágalmaz, emiatt pedig téged hátrány ér. Ez inkább zaklatás amennyiben megvalósul a folyamatosság.

Előtte szerintem mentsd le ezeket, és szembesítsd vele az exet, kérd meg, ha ő csinálja, akkor ne csinálja. (ezt is levélben). Ha folytatódik, akkor menj csak a yardra.

32/f

2018. nov. 28. 15:25
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Igazából letojnám. Az ilyenek attól lesznek boldogok, ha visszaoltod, vagy látják, hogy kiváltottak valami reakciót.

De nem hiszem, hogy a párodat nagyon érdekelné, ahogy látom, ő az a típus, aki minden puncinál potyogtat is egy gyereket. Csodálkoznék, ha te lennél az utolsó...

2018. nov. 28. 16:15
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
13: Egyből lenne is mire hivatkoznia a pasinak, hogy miért kellett az új vigaszpunci. "Kiállhatatlan a természeted, miért bántod a gyerekem anyját, a másik legalább meghallgat és kedves..."
2018. nov. 28. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Ajjjajj .Ilyen levelet en is kaptam.En tudtam,h az ex.Nem foglalkoztam vele,es mwg jobban begurult.Egyre jobban mocskolodott,addig amig mar azok se alltak melle akik azelott tamogattak.Szoval hagyd,le kell sz@rni az ilyen noket.Boldogtalan es rajtad veri le.A masik,meg gondolom nem fegyvert tettel a parod fejehez ,h veled legyen,igy nem ertem miert irta valaki,h jogos ,h az a bolond no zaklat

.Max irj vissza neki h tudsz egy jo pshihologust,kezeltesse magat.

2018. nov. 30. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!