Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak a páromnak, hogy állítsa le az exét?
Semmit ne tegyél!
Ne vegyél róla tudomást, tudod az élet olyan, hogy visszaüt ott és úgy ahogy soha nem számíatasz rá!
A rosszindulatot a sors szereti "jól megjutalmazni"!
Tapasztalat!
Én a gyermekeimnek mindig is azt tanítottam, soha ne legyenek rosszindulatúak, soha ne kívánjanak másnak rosszat (nyilván nem a melegebb éghajlatra gondolok).
Mosolyogj az emberekre, és meglásd vissza mosolyognak!
A világ és az élet olyan, hogy azt kapsz amit adsz...
Szerintem állítsd le te.Onnantól, hogy téged inzultál, és a közös gyermeketeket átkozza, jogod van hozzá, de tudjon róla a párod is.
Viszont az intelligenciáddal oldd meg a problémát, ne a haját akard kitépni, még ha jól is esne.
Először is célszerű megvizsgálni, hogy mit érezhet a másik hölgy.Ez egyértelműen egy bosszútevékenység, de nem nyílt, nem felvállalt.Ez a harcmodor nagyon komoly önértékelési, és önbecsülési problémákra utal, nem mer kiállni nyíltan, nem mer megmutatkozni, és híján van az egyenességnek.A bosszú pedig mindig a sérült igazságérzetre adott negatív érzelmi reakció.Tehát ez a nő valószínűleg már a kapcsolatban is komoly önértékelési zavarokkal küzdött, olyan rög-eszmékkel amiket az elhagyódás érzése egy másik nő miatt (aki bárki lehetett volna, de te lettél) meg is erősített.
"jó a kislánnyal a viszonyunk, engem is nagyon szeret"
Ez pedig az ilyen sérült embereknél egyértelműen féltékenység-generátor.
"Mindig azt a legnehezebb szeretni, akinek a legnagyobb szüksége van rá."
Közelíts felé szeretettel, empátiával, elfogadással.Az fog hatni a lelkére.
"Lehet, hogy személyiségzavar, de attól még igazi szenvedés."
Őszintén: 3 éve vagytok együtt, de 10 hónapja költöztetek össze, mikor terhes lettél, hogy el tudd szedni ezt a főnyereményt a családjától. Most pedig azt hiszed, hogy azzal, hogy jópofizol a lányával, nem tettétek tönkre az életét a válással. Biztos vele is már eleve xar volt a kapcsolat, nem te bombáztad szét...
Most pedig rosszul esik a pici lelkednek, hogy szívből gyűlöl az exe, és nem is érted, hogy miért...
Úgy látom a párodnak ez az alpári proli lotyó stílus jön be, amit ti ketten képviseltek.
Nyugodtan vond be, kimondottan élvezni fogja ezt a cirkuszt, hogy tépik egymást a nők érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!