Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tükröt tart neked a párod?
Külsőre messzemenőkig szebbnek és kívánatosabbnak lát, mint amilyen (szerintem) vagyok. Eleve feljött rám jópár kiló, de ő azt mondja, még mindig azt a piros miniszoknyás, hosszú szőke hajú lányt látja, aki 24 évvel ezelőtt voltam:) És nem csak mondja, mert ahogy rám néz (23 év házasság után is), mindig simogat a tekintete.
Belső tulajdonságaimat tekintve, hááát...az a tükör érdekes. Ott azért beállít hisztérikának, "kis boszinak", kibírhatatlannak, ez annyira nem jó, és úgy gondolom, nem is szolgáltam rá.
A személyiségemet ugyanolyannak értékeli mint én, teljes mértékben tisztàban van a pozitívumokkal, az értékeimmel és a hibàimmal együtt szeret és tisztel. Nincs a vilàgon ember aki jobban ismerne, és közelebb àllna hozzàm lelkileg, még a sajàt anyàm sem.
A külsőm sajnos màr màs dolog . Ő a legszebbnek, legszexibbnek làt engem ezen a vilàgon, pedig pont az ellenkezője vagyok. ( ronda arc, túlsúly- ami ellen igyekszem tenni) De az arcberendezèsemmel akkor se tudok mit kezdeni ha fejre àllok. A plasztika meg nagyon tàvol àll tőlem.
Jól érzem magam vele nyilvàn, de a külsőm folytonos dícsérete pl zavar, amiről màr beszéltünk is és sajnàlja de nem tudja visszafogni magàt hogy kimondja az ezzel kapcsolatos érzèseit is. Elfogadtam őt ilyennek.:)
Sokkal szebbnek és értékesebbnek tart, mint én saját magam. Részben ez azért van, mert én még küzdök múltból visszamaradt rossz emlékekkel, önbizalmammal kapcsolatos törésekkel.
Én magam nem látom olyan szépnek és jónak, mint ő engem, de ez szerintem valahol természetes is. Mindenki saját magát jobban ismeri, árnyoldalakkal együtt.
Bennem nyilván jó érzéseket kelt a párom, szeretek vele lenni :)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!