Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna ha a párod gyakran ugrana új hobbyba?
Sok dolog érdekel és szeretek új tevékenységeket kipróbálni. Pl: ősszel kötni tanultam, télen sütöttem, tavasszal kertészkedtem, nyáron a hulladék minimalizálása kezdett érdekelni.
Úgy vettem észre a párom nem nagyon tolerálja ezt, ha új dolgot találok ki csak morog hogy "már megint?" "kezdem unni" stb.
Tényleg olyan idegesítő ez?
Én is ilyen vagyok. Barátnőmet nem zavarja. Bár mi külön élünk... szóval nem tudom mennyire számít így.
26f
"nyáron a hulladék minimalizálása kezdett érdekelni" -> erről el tudom képzelni, hogy idegesítő volt
főleg ha úgy kezdted, hogy a párodat ba.szogattad a szemét miatt
Kérdés, hogy az anyagi keretek mennyire engedik meg ezt?
Ha kötni kezdesz, a fonal nem olcsó, a rengeteg féle tűről és egyéb kellékről nem is beszélve, minták, könyvek, stb... anyám köt-horgol, tudom, hogy ezek nem olcsók. Ha utána sütni kezdesz a semmiből, akkor az megint egy csomó edény, mérőbigyó, díszítés, a minőségi alapanyagról nem is szólva... ez megint egy jó drága "kezdőszett", és amit korábban a kötéshez vettél, az meg megy a sufniba. Kertészkedés megint, kell hozzá felszerelés, és akkor amit korábban vettél más hobbihoz, az nem használt...
Szerintem ez a része az, ami nehezen tolerálható. Ráadásul egyik sem egyszerű hobbi, amit felsoroltál (nem olyan, mint mondjuk kirakózni, hogy megveszed és csinálod, hanem tanulást igényel), és ehhez képest nagyon hamar rájuk untál, túl sűrűn váltogatod a dolgokat. Így tényleg nincs értelme, mert mindenbe csak belekapsz, és egyikben sem mélyedsz el igazán.
Nem baszogattam semmivel, csak ezen jár az agyam több hete. Tegnap mondtam neki, hogy próbáltam szétválogatni a szemetet de nem találtam normális leírást minden jelölésre. Ekkor húzta fel magát. Hogy minek akarom szelektíven gyűjteni a szemetet, úgyse fizetnek érte
Nem is szoktam megkérni semmire ezekkel a hobbykkal kapcsolatban, egyedül a növényeim locsolására amikor hazamentem szüleimhez
A kötést igazából azért hagytam abba mert párom mondta hogy akkor már inkább pulcsit kössek de a fordított-sima formán tovább nem nagyon jutottam és megijesztettek azok a kötés jelölések. Sálakat csináltam, telefon "tokot" meg nyuszit a gyerekeknek. Meg igaz a magazin is drága lett volna (ezért nem is vettem inkább meg). Abból két kötőtű maradt
A sütést direkt azért kezdtem, hogy ne boltba vegyük a kenyeret és zsemlét (megcsinálom itthon 100 forintból is), ahhoz csak egy kenyér"tepsit" vettem. (meg kakaós csigát, kalácsot ilyeneket sütöttem még)
Talán a kertészkedés volt a legdrágább de a balkon ládák és a föld is kijött olyan 3ezer forint alatt.
Annyira sokat azért nem költöttem semmire szerintem.
Sok minden érdekel és ha nem próbálom meg legalább, akkor folyamatosan idegesít a gondolat
Elég nagy baj, ha a párod csak azt látja a szemét szelektálásában, hogy fizetnek-e érte, vagy sem...
Amúgy én is hasonlítok rád, és szerintem ez nem feltétlenül negatív dolog, mert nyitott vagy és kíváncsi a világra. HMásik oldalról viszont úgy hathat, hogy nem vagy kitartó és mindig van mire feleslegesen pénzt költeni (pl az új hobbihoz tárgyak beszerzése).
Próbáld meg vele megbeszélni.
"minek akarom szelektíven gyűjteni a szemetet, úgyse fizetnek érte" tipikus idióda barom...... Bocsánat de ez a véleményem! Majd ha annyi lesz a mocsok az utcákon a mindennapi életben, mindenhol, még ő fizetne érte hogy szelektíven gyűjthesse! Istenem....agyatlan.
Egyébként nem, nem zavarna, sőtt örülnék neki, támogatnám, én is szeretek új dolgokat kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!