Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Munka és komoly párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka és komoly párkapcsolat mellett hogy jut idő a hobbikra?

Figyelt kérdés
Sajnos kezdek egy kicsit besokallni. Amióta együtt élünk a barátnőmmel azóta nem jut időm a hobbijaimra. Az teszi ki a napom, hogy dolgozok, aztán meg ha hazaértem akkor a barátnőmmel kell foglalkozni ami ne értsetek félre nem baj, csak így sosem jut időm a saját dolgaimra, vagy ha van egy kevéske éppen akkor is választanom kell hogy abban a kis időben mit csinálok. Sajnos a hétvégére mindig van valami szóval akkor sem tudok ezzel foglalkozni és érzem, hogy hiányzik és begolyózom. Nektek hogy sikerül ezt összerakni?
2018. nov. 26. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi úgy oldottuk ezt meg, hogy hétköznap a mindennapi teendők után csinálhatja mindenki azt amit szeretne, a hétvégéket pedig együtt töltjük. Nekünk bevált, szerintem jobb a kevesebb, de minőségibb együttlét mint a cél nélküli egymás mellett fetrenges a kanapén. 26/N
2018. nov. 26. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi simàn összehozzuk. A hétköznapjaink munkàval, hàzimunkàval telnek. Este közös vacsi, sorozatnézés online, közös fürdés, aztàn iràny az àgy, beszélgetünk, összebújunk, egyebek:)

Hétvégén vagy csinàlunk közös progit vagy itthon vagyunk. Mindketten szeretünk olvasni- több szàz könyvünk van màr itthon, a férjem időnként eljàr kàrtyàzni, vagy focizni a munkatàrsaival, én addig a sajàt hobbijaimmal foglalkozom- írok ha ahhoz van kedvem- 11 éves korom óta írok novellàkat, néha verseket, kisregényeim is vannak. Vagy parfümöket kèszítek, új illatollal kísérletezek. Ha mindketten itthon vagyunk sorozatot nézünk neten (egyénileg vagy közösen) , vannak pattogatott kukoricàs összebújós filmes estéink, jàtszunk a laptopjainkon(egymàssal,vagy akàr egyedül is)...Tàrsasozni , kàrtyàzni is szoktunk együtt. Szeretjük egymàst, sokat beszélgetünk, de nem szoktunk folyton egymàs seggében lógni, hagyunk teret egymàsnak. Egyébként 8,5 éve vagyunk együtt, 7 éve hàzasok is:) Remekül működik.

2018. nov. 26. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézhet egyedül is filmet, nem kelletek ahhoz feltétlenül ketten. Az a gond (és ezt kellene mindkettőtöknek megérteni), hogyha már most így érzed magad, akkor néhány hónap és menekülni fogsz ebből a kapcsolatból. Kell "én idő", nem szabad hogy felhagyj azokkal a dolgokkal, amiket szeretsz csinálni és alárendeld magad a közös életeteknek.

Mi pl. nem fogjuk fel hasznos közös időnek a hétköznap estéket. Nincs kedvünk, sem energiánk elmenni valahova és otthon is mindig elmegy az idő. Fontosnak tartom, hogy ne csak lefekvésnél találkozzunk, meg tudjuk beszélni a napi eseményeket, de egyébként mindenki kedve szerint mehet a dolgára, ha úgy van.

Én pl. heti kétszer iskolába járok esténként, munka után. Későn érek haza, addig a párom azzal foglalkozik, amivel szeretne. Az én "én időm" a munka és a suli miatt most egy kicsit kevesebb, de azért nekem is jut. Én nagyon szeretem pl. a kreatív dolgokat, koszorú, kopogtató, ablakdísz, egyebek készítése. Közben szívesen beszélgetek, nem zárkózom be egy szobába. Avagy a párom is elfoglalhatja magát mással. Nem kell nekünk állandóan összebújva gubbasztani a kanapén, meg is őrülnénk.

Alapvetően hasznosan eltölthető időnek a hétvégéket nevezném, amikor igyekszünk sok közös programot szervezni.

Üljetek le és beszéljétek meg, hogy attól hogy egy párt alkottok szükségetek van arra, hogy megmaradjatok egyénként és foglalkozzatok olyasmivel is, ami lehet a másiknak nem fontos, de neked az, vagy fordítva.

2018. dec. 4. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!