Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak az első házasságából született gyermeke mindig fontosabb lesz az új élettársnál illetve gyéreknél?
Valoszinuleg mi vagyunk urlenyek, de nalunk total mashogy van.
Elozo parom elozo hazassagabol van 2 gyerek, nalunk pedig egy.
15 evig voltak egyutt. Mint par, nem mukodtek, de ettol meg mindketten jo szulok, a gyerekek kozosek. Ennyi ido nem mulik el nyomtalanul, foleg a sracok miatt.
Sot, amikor csak randizgattunk, volt, hogy s.o.s munkaja adodott es akkor en, a baratno mentem el a ket regi gyerekkel kirandulni, allatkertbe, erre-arra.
A kozos baba ota pedig imadas van.
Mindenki mindenkit.
Parom exe is ujra ferjhez ment es van, hogy pl a mi gyerekunk is naluk van, a testvereivel eljatszik 1-1 delutan.
Nyilvan parom mashogy viszonyul a 3 gyerekhez, hiszen a ket nagy kamaszodik (12.5 es 11 evesek)a mi kozos gyerekunk pedig 3.5 eves, de olyan nincs, hogy valaki elonyben lenne reszesitve vagy jobban lenne szeretve.
Minusz 1 elozo.
szoval, a parom elozo hazassagabol..
Én is azt tapasztaltam amit a többség, hogy jellemzően elsikkad az első házasságból született gyerekekkel a kapcsolattartás ha lesz új család.
De szerencsére vannak olyan ismerőseim is akik az összes fészekaljával jóban vannak, igyekeznek egyformán gondkoskodniróluk.
A kovetkezo csak elettars ideigelnes
Elozo feleseg tehat fontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!