Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy férfinak az első házasságá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak az első házasságából született gyermeke mindig fontosabb lesz az új élettársnál illetve gyéreknél?

Figyelt kérdés

2018. nov. 25. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos sokan inkább örülnek, hogy lekerül a vállukról a felelősség, nem hogy még extra köröket járnának az első gyerekért.
2018. nov. 25. 15:37
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Valoszinuleg mi vagyunk urlenyek, de nalunk total mashogy van.

Elozo parom elozo hazassagabol van 2 gyerek, nalunk pedig egy.

15 evig voltak egyutt. Mint par, nem mukodtek, de ettol meg mindketten jo szulok, a gyerekek kozosek. Ennyi ido nem mulik el nyomtalanul, foleg a sracok miatt.

Sot, amikor csak randizgattunk, volt, hogy s.o.s munkaja adodott es akkor en, a baratno mentem el a ket regi gyerekkel kirandulni, allatkertbe, erre-arra.

A kozos baba ota pedig imadas van.

Mindenki mindenkit.

Parom exe is ujra ferjhez ment es van, hogy pl a mi gyerekunk is naluk van, a testvereivel eljatszik 1-1 delutan.

Nyilvan parom mashogy viszonyul a 3 gyerekhez, hiszen a ket nagy kamaszodik (12.5 es 11 evesek)a mi kozos gyerekunk pedig 3.5 eves, de olyan nincs, hogy valaki elonyben lenne reszesitve vagy jobban lenne szeretve.

2018. nov. 25. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

Minusz 1 elozo.

szoval, a parom elozo hazassagabol..

2018. nov. 25. 15:39
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Kerdezo ebbol mit szeretnel kihozni? Netalan ,h fontosabb legyen a te gyereked,a masik gyereknel?! Vagy nem ertem.mert h egy gyerek persze mindig mindenki elott all,de h miert kene az apukanak a toled szuletett gyereket jobban szeretni mint a masik gyereket ezt nem ertem.
2018. nov. 25. 16:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem mindig. Nálunk például kicsit sem. A szüleim elváltak 15 éve,én akkor voltam 20 éves, az öcsém 10. Apám új feleségének van két gyereke az előző házasságából. Most 27 és 20 évesek. A válás azért történt, mert apám félrelépett,több évig viszonyuk volt. Apám magasról szarik ránk a tesómmal. A felesége gyerekeit tekinti a sajátjainak. Magától nem keres, semmilyen módon nem támogat minket. Mi azért próbáljuk tartani a kapcsolatot, néha felhívjuk, meg is látogatjuk őket, normális viszonyban vagyunk az új családdal. Ha ott vagyunk, oké, ha nem, magától nem keres.
2018. nov. 25. 16:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is azt tapasztaltam amit a többség, hogy jellemzően elsikkad az első házasságból született gyerekekkel a kapcsolattartás ha lesz új család.

De szerencsére vannak olyan ismerőseim is akik az összes fészekaljával jóban vannak, igyekeznek egyformán gondkoskodniróluk.

2018. nov. 25. 17:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz fontosabb.
2018. nov. 25. 17:52
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

A kovetkezo csak elettars ideigelnes

Elozo feleseg tehat fontosabb

2018. nov. 25. 19:46
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
18 - ha az első feleség màr csak ex, akkor ő is elég ideiglenes volt, sőt még a nagy eskü ellenére is a feledés homàlyàba merült :)
2018. nov. 25. 20:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Van baj a fejekben,egyes valaszolok fokent a 18-as.Teged tuti elhagytak,es ezzel nyugizod a lelked,h az csak elettars es te voltal a nagy Ő.Aztan meselj miert is lettel megis EX?:D
2018. nov. 26. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!