Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek arról az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról az álláspontról, hogy a hosszan tartó és kiegyensúlyozott házasélet titka a jó szerető?

Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 20:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Én módosítanám a végét: ...a jó szeX :D
2018. nov. 24. 20:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre minden boldog házasságban élő azt mondja, hogy ez egy szarság. És minden megkeseredett azt, hogy ez így teljesen rendben van
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
"Mihelyt megszülettem, anyám hálát adott Szűz Máriának a késői ajándékért, s önmegtartóztatást fogadott. Köztünk szólva, biztos vagyok benne, hogy nem került neki sokba a fogadalom, ellenkezőleg! Apám belenyugodott, sőt, gyanítom, hogy nagylelkű szomszédasszonyunk jóvoltából könnyedén túltette magát a böjtön."
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen igaz minden betűje. Ha a jó szerető a férjed / feleséged. A jó szex egy házasságban alapvető.
2018. nov. 24. 20:55
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a szerető annak a jele, hogy valaki szánalmasan gyáva.
2018. nov. 24. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha van egy gyenge falad, és elkezded belőle elhordani a teglàkat a szomszéd telkére, akkor ne várd, hogy ettől erősebb lesz.
2018. nov. 24. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Én ezt máshogy olvastam. A titka, az, hogy minden héten egyszer elmentek egy jó étterembe, isztok egy finom pohár bort, olvastok mellé egy jó könyvet, beültök wellnessezni aztán. Külön-külön, egyedül.
2018. nov. 24. 21:58
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

van benne valami.

de ha a nők nem híznának el és az ágyban törölnék a szótárukból azt,hogy-ezt nem,most nem-akkor nem kellene feltétlen szerető.

2018. nov. 24. 23:08
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

8: De, kellene egy jó szerető, csak a feleségednek, akin érzi, hogy kívánja, és nem dugja vigyorogva véresre az ánuszát, mert neki ez férjként jár. Esetleg még orgazmushoz is juttatja...

😈

2018. nov. 25. 08:03
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

8-as te egy beteg állat vagy.

Aha, csak a nők híznak el. És egy nőnek nem lehet nemet mondania, még akkor sem, ha fáj neki, amit kérsz. Ezt hívják erőszaknak. Neked börtönben lenne a helyed.

Big like 9-es válaszoló.

2018. nov. 25. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!