Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 6 hónapnyi együttjárás után jön a gyerek, az nem túl gyors tempó?
megismerkedtek egymással, végig nem védekeztek, a nő azt mondja pár hét után, hogy megismerte a férfit, ő nem bánná, ha terhes maradna, minek védekezni.
egy ilyen nő vajon társat keres magának, vagy elsősorban apát a gyerekének?
esküvőt nem tervez, csak a gyerek érdekli.
Spermavadász.
Szerintem minimum 1 évnek el kellett volna telnie, minimum.
Így hogy lehet megismerni a másikat, kipróbálni, hogy egyáltalán passzolnak-e.
Az én környezetemben van egy diplomás, gazdagabb lány, aki egy fizikai melóssal jött össze, mindegy, csak valski végre felcsinálja és gyereke legyen.
Mi sem védekezünk már a kezdetek óta. Vagyis de, megszakítással, ami azért nem 100%, de ugye nem is teszünk direkt érte. Nyilván korai lett volna, ha ennyi idő után összejön egy gyerek, de valahol a lelkem mélyén nála úgy éreztem, hogy "mindegy". Ha úgy alakul, vállaljuk. Furán hangzik, de így van.
Három év telt el azóta, már a férjem és mostmár direkt teszünk azért, hogy gyermekünk legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!