Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkoholista a párom nem bírom már tovább mit tegyek?
Kapcsolatfuggo vagy, tudod, honnan tudom? Mert en is. Es felismerem egybol, azert nincs erod kilepni a kapcsolatbol. De ez kapcsolat? Rettegsz hogy mikor ut meg???
Legyel eros, valld be magadnak, hogy o is fugg az alkoholtol te meg a ferfiaktol. Ez a kezdet. Ki kell lepned ebbol, ez nem elet, es utana kerj segitseget. Nalam nem volt ilyen durva a helyzet, de en sem birtam konkretan szakitani, de kiprovokaltam, hogy o elhagyjon. Ez volt a kezdet nalam.
Mitol felsz h egyedul leszel? Jo szar lesz, az elejen, de ahogy olvasod a helyzeted, ennel meg az is jobb lesz. Igy akarod leelni az eleted? Tole akarsz gyereket? Hogy majd uldozzon kettotoket? Ez az amt akarsz? Milyen jovo var igy rad? A gyerekedre? Biztos vagyok benne, hoy nem a valasz!!! Akkor mire varsz? Hogy teljen el meg 5-7 ev?
Tegyel jot magaddal, hagyd el es tedd rendbe magad. En igy dontottem, meg nem mondom h teljfol az eletem, de haladok es tudom igy van eselyem boldog lenni, ugy nem lett volna. Miert nem akarsz boldog lenni?
"Szerencsére, az #1-nek fogalma nincs a témáról, de mivel tudja az addiktológus szót, ezért olyan okoskának tűnik."
Fejtsd ki, hogy mi nem igaz abban, amit írtam.
Hogy betegség, amit orvos diagnosztizál? Ez miért ne lenne igaz? SzenvedélyBETEGSÉG, már a nevében is benne van, wtf. Orvosi segítség erősen ajánlott a leszokáshoz, súlyos esetben az elvonási tünetek akár halálhoz is vezethetnek, de enyhébb esetben is jobb szakember iránymutatásával megpróbálni letenni.
Szóval miért is marhaság orvost emlegetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!