Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kozos programok nelkul szethul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kozos programok nelkul szethullik a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Keves idot toltunk egymassal a sok munka miatt. Parom azt mindta hogy a mi kapcsolatunk olyan mint a nyugdijasoke, es mintha lakotarsak lennenk..

De a szerelem nem kepes osszetartani egy kapcsolatot?

2018. nov. 15. 08:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Közös programokat még időskorban is kéne tolni. Elemenni együtt gyógyfürdőbe meg ilyenek. Ez nem a szerelemről szól. Ha egyedül lennék is pl én, mint született introvertált, nem bírnék ki pár hónapnál többet a "meló-otthon" mókuskerékből.
2018. nov. 15. 08:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatert tenni is kell.

Kellenek a kozos programok, elmenyek. Egyedul sem lehet a munkahely, otthon kozott elni.

2018. nov. 15. 08:18
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Ez a kérdés bennem is felmerült már sokszor. Közös élmények, programok száma nagyjából a nullával vetekszik. Idén júniusban múlt 5 éve, hogy együtt vagyunk. Az elején még néha előfordult egy közös kirándulás, de az utóbbi években nem jellemző. Sokszor csak élünk egymás mellett, tényleg mint a lakótársak. Ő azzal magyarázza, hogy a műtétje óta zárkózottabb lett. Nem tudom. Az viszont érdekes, hogy nélkülem simán eljár otthonról, a hétvégék délelőttjein szinte sosincs otthon, délután meg általában alszik, tv-t néz. Én meg nagyon kitartó, türelmes típus vagyok, és nagyon szerelmes. A helyzet nem lesz jobb, mert most még a munkája is olyan lett, hogy egyre több lesz a hétvégi elfoglaltsága munka tekintetében is.
2018. nov. 15. 08:29
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
A szerelem nem marad életben, ha nem tesztek érte. Ennek az is a része, hogy közös élményeket, emlékeket szereztek. Ezekhez tudtok vissza nyúlni, ha jön egy hullámvölgy.
2018. nov. 15. 09:05
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk sincs tengernyi időnk, de havonta legalább 2x valami tartalmasabb programra elmegyünk, és sokszor sétálunk egyet este munka után, együtt szoktunk főzni, ilyesmik. Nem nagy dolog, de közben lehet azért beszélgetni is, meghallgatni a másik napját. Ezek nélkül csak léteznénk egymás mellett.
2018. nov. 15. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

Egy kapcsolatot folyamatosan gyúrni kell, dolgozni érte. Én megfigyeltem, hogy már akkor kezdenek lohadni az érzéseim, ha csak néhány hetet töltünk egymás mellett úgy, hogy alig foglalkozunk a másikkal. Igen is kell, hogy feltöltődjünk és nem csak egyénenként, hanem a kapcsolatunkat is újra kell tölteni időnként. Az nem közös élet, ha otthon tespedtek a tv előtt, avagy ki az egyik szobában, ki a másikban. Az inkább egymás mellett élés. El kell menni randizni, közös programokat csinálni, feltölteni a szeretet tankotokat, hogy soha ne érezzetek hiányt semmiben.

Ha konfliktus, neheztelés van, akkor pedig le kell ülni és meg kell beszélni. Nem szabad hagyni, hogy elhatalmasodjon a probléma.

2018. nov. 15. 09:22
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

1-2-nek igaza van.

Befásultok, nincs semmi változás.

Ez olyan dolog minthogy, szép a dolog a szerelem....de ha az utcára kerültök a szemetesből enni, akkor is jó?

A szerelem nem ad házat, autót, és pénzt és ételt...

2018. nov. 15. 09:46
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Persze, hogy széthullik. A szerelem szép és fontos dolog, de ha nem ápolod, akkor tönkremegy.

Nem is értem, hogy lehet így élni, hogy csak a munka meg az alvás... Vagyis inkább azt, hogy MINEK így élni...

2018. nov. 15. 09:59
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
A szerelem elmúlik ez mindig így van az elején ott az izgalom, hogy megismerkedtél valakivel minden új minden tök izgalmas, de ha ott vagy hogy húsz éve ugyanaz a nő ébred melletted és már te is betéve tudod mikor fog neki megjönni és már tényleg mindent tudsz róla nem igazán elég az, hogy ott van melletted. Nem kell minden nap étterembe járni, meg minden nap elmennk randizni, de mi hetente van legalább egy nap, amikor csak egymással foglalkozunk, egyikőnk sem a mobilján lóg, megnézünk egy filmet borozunk és el vagyunk. Havi szinten meg mindig csinálunk valamit közösen, elmegyünk moziba, sétálni. Az nem minőségi együtt töltött idő, hogy ültök egymás mellett és le se tojjátok egymást.
2018. nov. 15. 10:01
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
"De a szerelem nem kepes osszetartani egy kapcsolatot?" Összeratrhat, de az olyan szar lesz, amennyire csak lehet. A szerelem önmagában édeskevés egy jó kapcsolathoz.
2018. nov. 15. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!