Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok ki az aki iranyit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ki az aki iranyit, vagy kezben tartja a dolgokat?

Figyelt kérdés
Pl penzugyek, kotelezo intezni valok, rakarekoskodas, hazimunka kerdese
2018. nov. 12. 16:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyikünk sem irányít. Mi összedolgozunk.
2018. nov. 12. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szempontból senki. Egyedül a programok szervezése az amiben a párom szinte egyeduralkodó mert nekem a hátam közepére nem hiányzik az ilyesmi.
2018. nov. 12. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk mindent a barátnőm csinál ami pénzel kapcsolatos, mert én nem tudok vele bánni.

Viszont én mosogatok, takarítok stb.

De amúgy egyébként meg szoktuk beszélni a dolgokat, és közösen döntjük el inkább hogy mi hogy legyen.

(34/F)

2018. nov. 12. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Megbeszélünk mindent, de alapvetően a gyerek körüli dolgokat, háztartást és állandó kiadásokat én koordinálom, az uram a kerti teendőket, műszaki/kocsi intézni valókat.
2018. nov. 12. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenki azt, amihez jobban ért, de a komolyabb döntéseket mindig megbeszéljük.
2018. nov. 12. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy én másik bolygón ismerkedem és a barátaim zöme is, de nálunk messze nem ennyire kiegyenlített a viszony. Hova tovább, eddig valamennyi barátnőmnél nem volt az. De talán meg is értem, hogy a gyeplőt még csak kérnem sem kell, magától átadják. A gyereknevelést azért mert pedagógus/pszichológus vagyok. Az anyagiakat azért mert kiemelkedő az egzisztenciám. A ház körüli dolgokat meg mert már az idejét sem tudom mióta vezetek önálló háztartást. De lehet az én esetem túl egyedi. Vagy direkt kerestem és talámtam eddig mindig olyan párt, aki kielégítette az erre vonatkozó kvázi "támasz" igényemet... Noha nem mintha engem zavarna akár a demokratikus, akár a szubmisszív kapcsolati viszony. De valamiért mégis mindig így alakult. Annyi biztos, nem véletelen alakult úgy, ahogy... valamint egyik felállás sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Csupán aktuálisan kielégítőbb a felek számára. Teljesen mindegy, milyen mintázatban.
2018. nov. 12. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Közösen intézzük az ügyeket (számlák befizetésétől kezdve, a mosogatáson keresztül mindent megosztunk). A magán jellegű dolgokat mindenki magának intézi (rendeltem egy könyvet és megjött a számla, én fizetem, stb)
2018. nov. 12. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindent megbeszélünk, egymás tudta nélkül egy kiló kenyeret sem veszünk :) Bár ha a döntéseket nézzük, a férjem mindig picit gyorsabban és logikusabban gondolkodik mint én, jobban átlátja a pénzügyeket, szívesen adok a véleményére.
2018. nov. 12. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Enyém a házimunka java része, én intézem a befizetnivalókat, a házfelújítás körüli teendőket és újabban már az autó dolgait is. 29/N
2018. nov. 13. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindent megbeszélünk, de én tartom észben a dolgokat és a teendőket nőként. Elosztjuk egymás között a feladatokat, de a párom hajlamos a számára kevésbé fontos teendők felett elsiklani. Így akár azt is mondhatnánk, hogy én irányítok, hisz az én fejemben van minden, de ez így szerintem nem igaz.
2018. nov. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!