Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sérti a noiessegetek ha hónapokig nincs szex a kapcsolatodban?
Attól függ mi miatt. Ha pl beteg a másik, akkor egy cseppet sem. Ha viszont egyértelműen hanyagol, vagy más került a képbe, akkor nyilván eléggé sérti a nőiességét a másiknak.
Mi a konkrét szituáció?
Volt egy komoly kapcsolatom aholvolt ilyen idoszak, engem eleinte nagyon nagyon bantitt magamban kerestem a hibat, fiatal is voltam 20 es nalam joval idosebb 30 eves palim volt aki meg nem eroltette meg magat hogy maskepp erezzem csak “hulye vagy nem te vagy az oka” suket dumaval etetett....:) Ez par honapig tartott majd szepen radobbentem hogy amugy is egy szemrevalo csajszika vagyok es voltam elotte is hat kettonk kozul o a hulye akkor :) Miutan ezt mar erezte ment a folyamatos feltekenykedes a reszerol mikozben o csalt engem....:) Sok mindent tanultam ebbol a kapcsibol 3 ev gyonyorokk teljes ido volt....:)
Sok joval es megtobb rosszal...:)
22n
Sosem kapkodta kértem szóval inkább csak megerősített a szexnélküliség abban, hogy rám nem vágyik senki.
Végülis felszabadított mert nem érzem zavarban magam mint nő és mert nem kell a manapság már szinte kötelezően elvégzendő női rituálékban résztvennem lehetek "csak" ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!