Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire sérti a noiessegetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sérti a noiessegetek ha hónapokig nincs szex a kapcsolatodban?

Figyelt kérdés
2018. nov. 8. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ mi miatt. Ha pl beteg a másik, akkor egy cseppet sem. Ha viszont egyértelműen hanyagol, vagy más került a képbe, akkor nyilván eléggé sérti a nőiességét a másiknak.

Mi a konkrét szituáció?

2018. nov. 8. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem az jut erről eszembe, hogy a nőiességem sérül, hanem az, hogy valami alapvető probléma van a kapcsolatban. Nyilván ha a másik elzárkózik a megoldástól vagy egyáltalán attól, hogy beszéljünk róla, akkor az ő szervi bajai mellett a másik dolog, ami eszembe jutna, nyilván az, hogy már nem tart engem vonzónak.
2018. nov. 8. 16:24
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha a férfi párom azt mondja, hogy ez csak egy ideig fog tartani és közebn láőtok mindig kezdeményezést részéről, akkor rendben van
2018. nov. 8. 16:25
 4/16 anonim ***** válasza:
57%

Volt egy komoly kapcsolatom aholvolt ilyen idoszak, engem eleinte nagyon nagyon bantitt magamban kerestem a hibat, fiatal is voltam 20 es nalam joval idosebb 30 eves palim volt aki meg nem eroltette meg magat hogy maskepp erezzem csak “hulye vagy nem te vagy az oka” suket dumaval etetett....:) Ez par honapig tartott majd szepen radobbentem hogy amugy is egy szemrevalo csajszika vagyok es voltam elotte is hat kettonk kozul o a hulye akkor :) Miutan ezt mar erezte ment a folyamatos feltekenykedes a reszerol mikozben o csalt engem....:) Sok mindent tanultam ebbol a kapcsibol 3 ev gyonyorokk teljes ido volt....:)

Sok joval es megtobb rosszal...:)

22n

2018. nov. 8. 16:26
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
A nőiességemet semennyiben, inkább azon agyalnék, hogy mi állhat a háttérben? (betegség, amit nem oszt meg velem, vagy egy 3. fél, vagy más?)
2018. nov. 8. 16:27
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem sérti a női seggemet mert legalább addig sincs anál.
2018. nov. 8. 16:31
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
A nőiességemet semmennyire
2018. nov. 8. 16:54
 8/16 anonim ***** válasza:
16%
Semennyire.Nem az én hibám. Van más aki kielégít. Páromnak fogalma sincs róla...
2018. nov. 8. 16:57
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
Engem eléggé bántana, és igenis sértene. Sajnálom, ez van. Az én szeretetnyelvem a szexben merül ki, ha nincs szex, akkor egyből arra gondolok, hogy nem szeret/nem tart vonzónak. Nyilván ha van konkrét oka, beteg, nem elérhető, orvosi tiltás, mittudomén, akkor az más, de ha csak úgy semmi miatt, minden ok és magyarázat nélkül csak simán "most nincs kedvem", akkor azért eléggé bántana. Sajnálom, én nem vagyok olyan vagány csaj, mint itt mindenki más ezek szerint, nekem a nőiségemnek igenis ártana.
2018. nov. 8. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:
59%

Sosem kapkodta kértem szóval inkább csak megerősített a szexnélküliség abban, hogy rám nem vágyik senki.

Végülis felszabadított mert nem érzem zavarban magam mint nő és mert nem kell a manapság már szinte kötelezően elvégzendő női rituálékban résztvennem lehetek "csak" ember.

2018. nov. 8. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!