Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez el fogja rontani a kapcsolatunkat? Megtudnám előzni az elhidegülést? 22F
A mi kapcsolatunk jobb amióta együtt élünk. :)
Arra kell figyelni, hogy ne süppedjetek bele a szürke hétköznapokba és hogy tudjátok kezelni a konfliktusokat. Ha ez megvan és szeretitek, tisztelitek egymást, akkor nagy baj nem lehet.
Az együttélés csak akkor ront a kapcsolaton, ha olyan alap szintű eltérések vannak a pár részvevői között, amit nem lehet semmilyen kompromisszummal megoldani. Egyébként meg szerintem inkább jó irányba szokta terelni a kapcsolatokat.
Viszont a barátnődet támogatnám a helyedben, hogy ne csak tőled függjön, és legyen önálló, mert nem csak, ha bármi történik köztetek, de bármi történik _veled_, akkor is meg kell állnia a saját lábán. Neked is segítség, ha ő is be tud szállni anyagilag, plusz ha ő is dolgozik, egyenrangú felekként kiegyensúlyozottabb lehet a kapcsolatotok és kevésbé fog ellaposodni, hiszen mindkettőtöket érnek külső ingerek is, és egyébként sincs alá-fölé rendelt viszony, ami szerintem önmagában már káros.
Ez attól függ, hogy a barátnőd mennyire ragaszkodik a szüleihez, mennyire vallásos. Ha az első vita alkalmával hazarohan, akkor elgondolkoznék például a kapcsolat jövőjén.
Nálunk eleinte a férjem szülei voltak velem ellenségesek (nem vallási okokból) de férjem kiállt mellettem és azóta is boldogok vagyunk. Az összeköltözésünk óta még jobb minden, fantasztikus, hogy már fiatalon összecsiszolódtunk. Úgyhogy nem törvényszerű, hogy ez miatt meg fog romlani a kapcsolatotok!
Egyébként meg sok közös minőségi idő, beszélgetés, jó munka és pénz beosztás és minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!