Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csak reális vagy nem igazán tervezi hosszú távra a kapcsolatunkat?
Úgy érzem, a barátomnak van a leglehangolóbb hozzáállása a kapcsolatokhoz. Vagy csak reális?
Ha beszélgetünk kettőnkről és a jövőnkről, velem tervez, soha nem mondott mást, csak hogy reméli, hogy jövőre, és még később is vele leszek.
De van, hogy kifejti, hogy ezt nem lehet megtervezni, bármi történhet, alakulhatnak úgy a körülmények, megváltozhatnak az érzéseink. Soha nem lehet tudni. És a kapcsolatok általában véget érnek, szóval ez az örökké együtt duma nagyon naiv, és lesz, ami lesz. Addig leszünk együtt, amíg mindkettőnknek jó.
Szerintetek ez normális? Ha jól érzi magát a kapcsolatban, miért kell hozzátenni, hogy DE ennyi is ennyi idő múlva már lehet, hogy nem így lesz?
Én ezt nem tudom elfogadni, és nekem olyan, mintha előrevetítene egy sötét jövőt, és ha ő így látja, akkor nagyobb eséllyel fog az felé haladni.
És nem tudom eldönteni, hogy ez most rossz előjel, vagy egyszerűen tényleg ennyire realisztikus és nem akar, nem tud olyat ígérni, amit nem látunk előre?
Vannak olyan emberek akik mindig a rosszat varjak, es azt latjak mindenhol. Persze mindig fognak rossz dolgok tortenni, de vannak akik csak azt latjak a jovore.
Rossz elojel, mert az ilyenek minden aprosagot, "rossz elojelnek" tekintenek, nem atmeneti problemanak.
Te se tervezz vele hosszú távra!
Az első nehézségnél ott fog hagyni, mint eb a szharát, mert neki épp nem jó.
Nem az a típus, aki kitart melletted és támogat egy küzdelmesebb életszakaszban. Márpedig olyan nincs, hogy valakivel soha semmi nehézség nincs.
ugyan ilyen az én barátom is.. 2 éve vagyunk együtt és pár napja jelentette ti, hogy ő nem tervez ilyeneket előre mert a mának kell élni és a szerelem nem egy biztos jövő, de "velem akar lenni majd".
Valahol igaza van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!