Szerintetek mennyi idő, amíg hosszú tartós stressz után (kb 1 év) helyrerázódik az ember immunrendszere, erőnléte? Kb 3 hónapja túl vagyok azon az időszakon, de még nem érzem magam a réginek, szerintetek ez reális lehet?
Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 23:52
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezt nem sok ember tartotta eszében, hogy lemérje.
De ha a 3 hónap alatt voltál beteg, akár többször is vagy hosszabb időre, akkor szerintem az immunrendszerednek nem sok esélye volt, hogy "összeszedje magát". :/
De szerintem ne várj arra, hogy majd magától jobb lesz. Tegyél az egészségedért! Sportolj akkor is, ha úgy érzed, hogy hamar elfáradsz! Csak ne hajszold túl magad...
2/5 A kérdező kommentje:
Persze, sportolok, csak lassan fejlodok, es nem tudom, hogy ez meg betudhato e annak, hogy valoszinuleg abban a megterhelo idoszakban kimerultem
2016. dec. 13. 00:11
3/5 anonim válasza:
Akár 1 KIP kezeléssel ugrás szerűen javulhat az állapotod.
(A KIP-ről tájékozódhatsz a NETen.)
4/5 anonim válasza:
KIP = katathim imaginatív pszichoterápia
5/5 anonim válasza:
Nekem 3-4 hónapos durva stressz után, sőt inkább nevezzük erős szorongásnak (mentő, kórház), a regeneráció kb. 1 évig tartott. Az egy év alatt teljes életmódváltásra volt szükség, hogy szépen rendbe jöjjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!