Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nélkülem akar tovább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nélkülem akar tovább dolgozni?

Figyelt kérdés
Külföldön dolgozom együtt a párommal már több mint 3 éve. Mostanában egyre gyakrabban hozza fel hogy egyedül szeretne dolgozni nélkülem mert így kevesebb lenne a konfliktus közöttünk. Igaz hogy mostanában többet vitatkozunk de szerintem ez nem ok erre hogy hogy hónapokig távol legyünk egymástól. Mondtam neki hogy más örülne hogy együtt lehet a párjával és együtt dolgozhat, mivel hogy gyerek még nincs ez nem ok, hogy én itthon maradjak. De ő köti az ebet a karóhoz. Mondtam hogy jó, menjen de ez így szerintem nem élet hogy évente 3-szor találkozzunk. Akkor inkább szakítsunk. Ez sem érdekli őket akkor is egyedül akar tovább dolgozni. Ti mit tennétek a helyemben?

2018. okt. 28. 01:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Soha nem dolgoznék egy helyen a párommal, csak konfliktust szül. Kell a külön töltött idő, nem egészséges, hogy munkában és otthon is egymásra vagyunk gyógyulva.

Ez nem szakítást jelent, hanem azt, hogy nagyobb értéke van az otthon együtt töltött időnek, ha nem vagytok 0-24-ben együtt. Nem kell ehhez rögtön szakítani meg hazaköltözni, csak nem tudta normálisan megfogalmazni a párod, hogy mi is a problémája. Üljetek le, beszéljétek meg.

2018. okt. 29. 09:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak èn nem értem? Miért csak az az opció van h évi 3 találka van 0-24 óráig együtt? Attól még lehettek együtt külföldön h nem ugyanott dolgoztok nemde? Kifejtenèd kicsit jobban?
2018. okt. 29. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Énszerintem szeretne még veled lenni, csak nem szereti a vitákat; de szeret téged, kötődik hozzád, csak talán annyira nem passzoltok jól egymáshoz; sok a súrlódás közöttetek; ha ritkábban látnátok egymást , jobban örülnétek egymásnak , és tényleg kevesebb lenne a konfliktus. Szóval szerintem ő így gondolkodik, de énszerintem igazából szeretne még veled maradni, csak nem feltétlenül műkdöik olyan fullosan, zökkenőmentesen, hogyha sülve-főve együtt vagytok.
2018. okt. 29. 23:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem a külön munkahelyen akar dolgozni hanem másik országban vagy városban és csak két három havonta hazajönni.Hát kinek kell ez?Inkább a szakítás mint ez...
2018. okt. 30. 01:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát ja. Akkor viszont tényleg ez már szakítva van, ha direkt ezt akarja. Lehet, hogy már van neki másvalakije is esetleg; és a többi időt már nála töltené, amíg nem találkoztok. Veled ez már nem lenne kapcsolat. Szóval ez itt így kifutott, ennek vége.
2018. okt. 30. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, valószínűleg ő is ezt várja.
2018. okt. 30. 20:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Döntöttem.Megkönnyítem a dolgát elmegyek én még a hétvégén...Sajnos nem bírom tovább ez lelki terror...
2018. nov. 3. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!