Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen kapcsolat ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kapcsolat ez?

Figyelt kérdés
A parommal 2,5 vagyunk egyutt. Az utobbi fel evben teljesen meg valtozott. Mar nem foglalkozik velem annyira csak a hobbija a munkaja es az egyik haverja erdekli jobban. A haverja napi vendeg nalunk. Mar ott tartunk hogy a telefonjat is o veszi fel . Ha megyunk valahova o is jon velunk es elegem van mar nagyon. Szoltam mar a paromnak errol nem egyszer de mindig meg magyarazta es ugye hatalmas vita lett belole. Nem valtoztat es nem is akar azt veszem eszre. Teny hogy irtora en b****asztam el azzal hogy tul engedekeny voltam mindig. A multkor mergeben ugymond meg fenyegetett a parom azzal higy kezem labam eltori,mert hulyesegbol eljezdte pacskolni az arcom csak en nem szeretem ezt amit jol tud es annak ellenere hogy ezt tudja ea szoltam akkor is azert is csinalta es en reflexbol nagyobbat csaptam az arcara es ezen is besertodott es azt mondta hogy nem vagyok en ugy neki senkije hogy pofozgassam es eltori a kezem labam ha megegyszer meg teszem hiaba mondtam neki higy miert kapta. Ja igen es az utazashoz meg anyit hogy amikor megyunk is o ul mellette en hatul es nagyon szerencsetlenul erzem magam. Elegem van!
2018. okt. 26. 07:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem en nem ugyanaz vagyok . Viszont nem meleg vagyis nem hiszem.
2018. okt. 26. 14:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Én biztos agyfsz.t kapnék ha a férjem baràtja 0-24-ben a hàzban dekkolna, meg lépten-nyomon együtt lennének.

De te tudod.

2018. okt. 26. 14:46
 23/25 A kérdező kommentje:

Na ez az. En is ettol kapok agyf***aszt. Es nem akar engem meg erteni.

Azt mondja ez csak mind hiszti

2018. okt. 26. 14:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle: Józsi, én kellek neked, vagy a Géza?

Ha én, akkor likvidàld a mindennapokból Gézàt, ha nem én vagyok elsődleges, akkor pakolj/pakolok, költözhet ide a Géza.

Reakciót figyeld.

Sok sikert, remélem meg tudjàtok beszélni.

2018. okt. 26. 14:55
 25/25 anonim ***** válasza:

" multkor mergeben ugymond meg fenyegetett a parom azzal higy kezem labam eltori,mert hulyesegbol eljezdte pacskolni az arcom csak en nem szeretem ezt amit jol tud es annak ellenere hogy ezt tudja ea szoltam akkor is azert is csinalta es en reflexbol nagyobbat csaptam az arcara es ezen is besertodott es azt mondta hogy nem vagyok en ugy neki senkije hogy pofozgassam es eltori a kezem labam ha megegyszer meg teszem hiaba mondtam neki higy miert kapta."

Akkor ezzel semmi baj, elvégre csak aláz, fenyeget, és megmondja, hogy senki vagy számára. Szerinted is csak a haver a gond, szerintem meg még is érdemled, ha hagyod.

2018. okt. 26. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!