Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolat ez?
Én biztos agyfsz.t kapnék ha a férjem baràtja 0-24-ben a hàzban dekkolna, meg lépten-nyomon együtt lennének.
De te tudod.
Na ez az. En is ettol kapok agyf***aszt. Es nem akar engem meg erteni.
Azt mondja ez csak mind hiszti
Kérdezd meg tőle: Józsi, én kellek neked, vagy a Géza?
Ha én, akkor likvidàld a mindennapokból Gézàt, ha nem én vagyok elsődleges, akkor pakolj/pakolok, költözhet ide a Géza.
Reakciót figyeld.
Sok sikert, remélem meg tudjàtok beszélni.
" multkor mergeben ugymond meg fenyegetett a parom azzal higy kezem labam eltori,mert hulyesegbol eljezdte pacskolni az arcom csak en nem szeretem ezt amit jol tud es annak ellenere hogy ezt tudja ea szoltam akkor is azert is csinalta es en reflexbol nagyobbat csaptam az arcara es ezen is besertodott es azt mondta hogy nem vagyok en ugy neki senkije hogy pofozgassam es eltori a kezem labam ha megegyszer meg teszem hiaba mondtam neki higy miert kapta."
Akkor ezzel semmi baj, elvégre csak aláz, fenyeget, és megmondja, hogy senki vagy számára. Szerinted is csak a haver a gond, szerintem meg még is érdemled, ha hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!