Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolat ez?
Figyelt kérdés
A parommal 2,5 vagyunk egyutt. Az utobbi fel evben teljesen meg valtozott. Mar nem foglalkozik velem annyira csak a hobbija a munkaja es az egyik haverja erdekli jobban. A haverja napi vendeg nalunk. Mar ott tartunk hogy a telefonjat is o veszi fel . Ha megyunk valahova o is jon velunk es elegem van mar nagyon. Szoltam mar a paromnak errol nem egyszer de mindig meg magyarazta es ugye hatalmas vita lett belole. Nem valtoztat es nem is akar azt veszem eszre. Teny hogy irtora en b****asztam el azzal hogy tul engedekeny voltam mindig. A multkor mergeben ugymond meg fenyegetett a parom azzal higy kezem labam eltori,mert hulyesegbol eljezdte pacskolni az arcom csak en nem szeretem ezt amit jol tud es annak ellenere hogy ezt tudja ea szoltam akkor is azert is csinalta es en reflexbol nagyobbat csaptam az arcara es ezen is besertodott es azt mondta hogy nem vagyok en ugy neki senkije hogy pofozgassam es eltori a kezem labam ha megegyszer meg teszem hiaba mondtam neki higy miert kapta. Ja igen es az utazashoz meg anyit hogy amikor megyunk is o ul mellette en hatul es nagyon szerencsetlenul erzem magam. Elegem van!2018. okt. 26. 07:23
1/25 A kérdező kommentje:
2,5 eve
2018. okt. 26. 07:24
2/25 anonim válasza:
Nem veszed észre, hogy te oda felesleges vagy?
3/25 anonim válasza:
Ez egy fos kapcsolat,amiböl dobbantanod kéne. Hagyd a két herét,legyenek boldogok egymással.
4/25 A kérdező kommentje:
1 ez az hogy erzem es amikor mondom a paromnak csak anyit mond,hogy be beszelem magamnak.
2 -es nem vagyok rq kepes tulsagosan szeretem. De mondtam mar azt is hogx ha ugy gondolja szakitson vagy ez mar szamara egy ki ut es azt mondja hogy nem akkor mar reg mondta vna.. szval nem tudom
2018. okt. 26. 07:34
5/25 anonim válasza:
Dobd ki, a szerelem nem elég egy kapcsolathoz. Nehéz, meg rossz lesz egyedül, de még mindig jobb mint egy ilyen valami kapcsolatnak nevezett fosban.
6/25 anonim válasza:
Több van barátságnál a két férfi között. Csak szerintem nem meri megmondani neked a fazon.
7/25 anonim válasza:
H akkor kinlodj csak vele. Nem sok eszed van h nem dobod ki a fszba!
8/25 anonim válasza:
De ezek szerint neked ez a szinvonal megfelel, hiszen turod, szoval en nem latok itt problemat.
9/25 A kérdező kommentje:
6. Ezt nem hinnem mert szexualisan hozzam vonzodik..
Tulzasokba vannak esve es ezt nem veszi eszre egyik sem. A parom anno szolt finoman hogy akkor mostmar menjen de mar nem. Csak a hobbijuknak elnek allandoan meg neha iszogatnak amivel nincs is baj hisz meg erdemlik dolgoznak. De at estek a lo tul oldalara
2018. okt. 26. 07:50
10/25 A kérdező kommentje:
7 . Belulrol mar teljesen szet szed.. allandoan sirhatnekom van.
2018. okt. 26. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!