Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok is van ilyen vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is van ilyen vagy ehhez hasonló különbség?

Figyelt kérdés

Például én mindent a helyére rakok el ha már nem kell, párom szereti elő hagyni miután már nem kell neki..

Vagy én nem gyűjtök össze 3-4 műanyag palackot, hanem kiviszem, párom 5,6ot vár össze..

Szóval ilyen különbségek normálisak, oké hogy nincs 2 egyforma ember..

Folyton rágom a fülét, hogy ne hagyja elő, vigye le stb

2018. okt. 25. 09:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

Nem lenne egyszerűbb szó nélkül felkapni, és kivinni? Sokkal több energiát tolsz abba bele, ha rágod a fülét, és cirkusz forrása is lehet..

Neked is biztos vannak érthetetlen rigolyáid, amire ő meg nem szól.. Törekedj a békére, sokkal jobb mint zsémbeskedni órákon keresztül..

2018. okt. 25. 09:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normalis. Nem vagyunk egyformak. Beszeljetek meg. Ezek nem olyan nagy dolgok.
2018. okt. 25. 09:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Könnyebb lenne, de nem akarom rá szoktatni arra h én majd megcsinálom helyette
2018. okt. 25. 09:17
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Ne figyelj itt a gyikes lovagokra! A trehányság nem jó dolog és ha ilyen rendetlen akkor az élet más terén is az. Olyan nincs hogy te pakolsz utána! Tanulja meg a rendet, ha valamit ki vesz azt rakja el maga után. Te se pakolhatsz állandóan, nem erről szól egy párkapcsolat. Semmiképp sem normális, egy tiszta és rendezett lakásban nincs helye a trehányságnak.
2018. okt. 25. 09:22
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Miért gondolod, hogy csak úgy jó, ahogy te csinálod, és kizárólag neki kell alkalmazkodnia a te szokásaidhoz?
2018. okt. 25. 09:22
 6/14 anonim ***** válasza:
18%

Valószinű, én melletted úgy érezném magam, mint egy múzeumban, ahol mindennek meg van a helye precizen.

A különbségek túl nagyok, akkor mindig konfliktus forrása lesz. Benned gyűlik, már megint nem csinálta tette, stb. A párodban meg gyűlik a csesztetés. Hosszútávon az sem megy, hogy akkor majd te megcsinálod.

2018. okt. 25. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
#6, ha nem szereted a rendet és hogy mindennek helye van, akkor költözz disznóólba, ott majd lehetsz kényelmes és nem kell foglalkozni a renddel! Odavalók vagytok ilyen véleményekkel!
2018. okt. 25. 09:38
 8/14 anonim ***** válasza:
45%

Páromat úgy szoktattam rá a rendre, hogy amit elől hagyott és kallódott arra azt mondtam el fog tűnni. És amikor legközelebb kellett nem találta. Egy része magától is elkeveredett, egy másik részére rásegítettem.

Ez bosszantó volt persze. De 1x összejött neki minden. Kellett ez is, az is, amaz is, de semmi nem volt a helyén. Hiába kereste nem találta, az idő meg vészesen fogyott. Majd megette a fene meg az ideg. A dolgok egy részéből volt tartalék amit én használtam és a helyén volt. Aut kölcsön adtam neki. Este mikor hazajött megköszönte, hogy kisegítettem. Mondtam szóra sem érdemes. Azért tartottam egy zugkészletet a legfontosabb dolgokból, mert ez nem kallódott el. Így megbeszéltük, hogy amikor rendet kértem az nem a rendmániám miatt van, hanem főként azért hogy a dolgok, a helyükön legyenek amikor szükség van rá. Akkor már belátta, hogy igazam van ebben és azóta is elpakol.

2018. okt. 25. 09:41
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem esik nehezemre bàrmit is elpakolni, vizes flakont kivinni a kukàba, stb.De neki sem.

De mivel én itthon vagyok, ő dolgozik, alapvetőnek érzem, hogy nem várom el tőle sem a porszívózàst, sem a portörlést.

De ő sem tőlem a sövény nyíràsàt, vagy a fűnyíràst.

Beszéljétek meg, hogy téged zavar, fizikailag megterhelő 4-5 darab palack kidobása.Majd vàlaszol mit gondol róla.

2018. okt. 25. 09:41
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
7/7 Köszi, én felépitettem magamnak egy házat. Egész jól elvagyok benne én is, a párom is. Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy úgy lakályos, kényelmes, ha nem azonnal rohanunk és mindig mindent helyére. Had legyen már szanaszét pár könyv, újság, pohár, ruha, stb. Vagy is, látni, hogy laknak benne.
2018. okt. 25. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!