Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is van ilyen vagy ehhez hasonló különbség?
Például én mindent a helyére rakok el ha már nem kell, párom szereti elő hagyni miután már nem kell neki..
Vagy én nem gyűjtök össze 3-4 műanyag palackot, hanem kiviszem, párom 5,6ot vár össze..
Szóval ilyen különbségek normálisak, oké hogy nincs 2 egyforma ember..
Folyton rágom a fülét, hogy ne hagyja elő, vigye le stb
Nem lenne egyszerűbb szó nélkül felkapni, és kivinni? Sokkal több energiát tolsz abba bele, ha rágod a fülét, és cirkusz forrása is lehet..
Neked is biztos vannak érthetetlen rigolyáid, amire ő meg nem szól.. Törekedj a békére, sokkal jobb mint zsémbeskedni órákon keresztül..
Valószinű, én melletted úgy érezném magam, mint egy múzeumban, ahol mindennek meg van a helye precizen.
A különbségek túl nagyok, akkor mindig konfliktus forrása lesz. Benned gyűlik, már megint nem csinálta tette, stb. A párodban meg gyűlik a csesztetés. Hosszútávon az sem megy, hogy akkor majd te megcsinálod.
Páromat úgy szoktattam rá a rendre, hogy amit elől hagyott és kallódott arra azt mondtam el fog tűnni. És amikor legközelebb kellett nem találta. Egy része magától is elkeveredett, egy másik részére rásegítettem.
Ez bosszantó volt persze. De 1x összejött neki minden. Kellett ez is, az is, amaz is, de semmi nem volt a helyén. Hiába kereste nem találta, az idő meg vészesen fogyott. Majd megette a fene meg az ideg. A dolgok egy részéből volt tartalék amit én használtam és a helyén volt. Aut kölcsön adtam neki. Este mikor hazajött megköszönte, hogy kisegítettem. Mondtam szóra sem érdemes. Azért tartottam egy zugkészletet a legfontosabb dolgokból, mert ez nem kallódott el. Így megbeszéltük, hogy amikor rendet kértem az nem a rendmániám miatt van, hanem főként azért hogy a dolgok, a helyükön legyenek amikor szükség van rá. Akkor már belátta, hogy igazam van ebben és azóta is elpakol.
Nekem nem esik nehezemre bàrmit is elpakolni, vizes flakont kivinni a kukàba, stb.De neki sem.
De mivel én itthon vagyok, ő dolgozik, alapvetőnek érzem, hogy nem várom el tőle sem a porszívózàst, sem a portörlést.
De ő sem tőlem a sövény nyíràsàt, vagy a fűnyíràst.
Beszéljétek meg, hogy téged zavar, fizikailag megterhelő 4-5 darab palack kidobása.Majd vàlaszol mit gondol róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!