Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Úgy érzem és gondolom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem és gondolom, hogy nem illünk össze. Nehéz lesz továbblépnem?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok. Igényes vagyok, mások szerint szép, jó munkahelyen van. Fölrúgtam a jegyességemet egy férfi miatt. Az előző párkapcsolatom komoly volt, 6 évig tartott, de hiányzott már belőle valami, kiszerettem a volt barátomból, és elköltöztem. Próbáltuk megújítani a kapcsolatunkat pedig, próbálkoztunk megbeszélni, sikertelenül. És jött egy 40 éves férfi, aki jóképű, "fiatalos", munkamániás,és minden értelemben az igazi férfi megtestesítője. De a hiba: a felesége otthagyta, aki magával vitte a kislányukat is. A feleség új pasival lépett le, akivel azóta is együtt élnek. Azóta még csak most lesz a válóper. Úgy érzem, hiába szeret, még mindig nem tette túl magát az asszonyon. A nő pedig úgy játszik vele, ahogyan azt nem szégyelli. A pasijával utazgatnak, a gyereket lepasszolja 3 hetekre hozzánk, a zsíros gyerektartást meg felmarkolja ( 110 ezer). Úgy döntöttem, menekülök. De viszont nagyon szeretem őt, őrülten... nem tudom, hogyan tegyem túl magam ekkora csalódásom. Lehet, ha egyedülálló lennék, lenne sok udvarlóm, de ugy érzem jelenleg, hogy kénytelen lennék randizni mással, és mást szeretni. Lehet így már sosem fogok ebben az életben.

2018. okt. 15. 13:22
 1/1 anonim ***** válasza:
13%
Jobb ötleted nem volt kamura?:D Úgy sem fogod megfejteni a miértet, ami téged annyira érdekel:DD És ez egyébként is maximum egyetlen emberre tartozna-az adott férfire. Rád nem. Te csak egy neveletlen, kíváncsi, érzéketlen utánfutó vagy:)
2018. okt. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!