Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fukar velem a párom! Ez gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fukar velem a párom! Ez gáz?

Figyelt kérdés
Együtt élünk,külön kasszán. Ha megyünk valahová, általában ő fizet. De egyébként sosem lep meg semmivel. Múltkor voltunk vásárolni, kabátot szerettem volna venni magamnak. Vettem is, amit ő fizetett ki, ugyanis összeszaladt egy kis kiadásom hónap végére. Most fizetéskor pedig visszakérte az árát. Furcsa, mert egy pár vagyunk, együtt élünk, a kislányának, aki az első házasságából van, pedig havi 100-150 ezreket költ.

2018. okt. 14. 21:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha kulon kasszan vagytok, akkor mi a gondod?

Akkor meg, ha elmentek valahova is felezni kellene, de annyira nem lehet fukar, ha akkor o fizet.

Es bocsi, de a lanya az fontosabb, mint a no, akivel egyutt el. Szerintem neked is fontosabb lenne a gyereked.

2018. okt. 14. 22:15
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Külön kasszán vagytok,a lányához semmi közöd legalább tisztességes apa,ő fizet ha mentek valahová,hol itt a gond,van fizetésed gyere ki abból, vagy keress gazdagabbat ha pénzt akarsz a párkapcsolatodból,ezt nőként mondom,sose tartattam el,meg ki magamat,ha meg egy kabát 10 ezer ekkora ér vágás ott akad más baj is-.. Amugy lehet venni kabátot olcsobban,vagy turni,jo a fizum saját cégem van,ennek ellenére imádom a turit,nem kell flancolni ha nincs rá kereted. Amugy nálunk én keresek többet,de nincsenek ilyen gondjaink,mert van szeretet tisztelet. Nálatok a kabát csak a tünet.

58N

2018. okt. 14. 22:24
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Már bocs, de itt hol a fukarság? Ha mentek valahova, meghív, kölcsönadott a kabátra is. Mi a problémád??? Te meg szoktad lepni ajándékokkal?
2018. okt. 14. 22:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A párod okos, nem fukar.

A baj az, hogy te nem tudsz bánni a pénzzel.

Hónap végére nem marad 10ezred sem, de a kabát azonnal kellett így is.

Ha közös kasszáznátok, akkor két fizetést nulláznál le hó végére.

2018. okt. 14. 22:55
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem párkapcsolat, csak pár forintért van neki egy ingyen punci. Jóval olcsóbban jön ki mint egy hivatásossal.
2018. okt. 14. 23:08
 16/21 anonim ***** válasza:
2018. okt. 15. 06:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy aranyásó vagy.
2018. okt. 15. 07:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Egészségügyi dolgokra kellett a pénz. Egyébként saját autóm van, amit nem hitelből hoztam össze, hanem összespóroltam rá a pénzt. És egy elég jó autóról van szó, nem egy rozsdakupacról.
2018. okt. 15. 08:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Sosem szoktam kifutni a pénzemből hónap végére. Első és utolsó eset volt.
2018. okt. 15. 08:12
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk ne sajnáld a gyerekétől a 150 ezer forintot, mert mindig fontosabb lesz ő neki, mint te, de gondolom mielőtt összejöttél vele, ezt tudtad. Azt is megbeszéltétek gondolom, hogy közös, vagy külön kasszán lesztek és mivel a külön kasszát beszéltétek meg, jogos, hogy visszakéri a kabát árát: ezért nevezik külön kasszának. De még úgysem teljesen az, mivel ha mentek valahova, általában ő fizet. Ami nem teljesen igazságos úgy, hogy a gyermekére is költ mellette. Szóval itt te vagy a hunyó, ha nem tetszik a külön kassza, lehet menni közösbe, csak akkor majd az nem fog tetszeni, hogy hoppá, van egy gyerek is. Megvan a véleményem erről a kapcsolatról, de most nem az volt a kérdés. 24N
2018. okt. 15. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!