Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti adnátok neki egy esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok neki egy esélyt?

Figyelt kérdés

Pórbálom röviden leírni!

30 éves vagyok, elvált van egy 5 éves kislányom.

Szexkapcsolatom van egy férfival 4 hónapja.Csak szexnek indult, felnőttek vagyunk mind a ketten ennyit akartunk csak, ő 31 éves.

A lényeg hogy ő az elején sokat hangoztatta, hogy sose állna össze egyedülálló anyával, nála ez kizárt, sose jönne velem össze komolyan stb. Nem zavart hogy ezt mondja hisz én se akartam komolyabbat.

De most ugy néz ki érzelmek kerültek a dologba,és szeretné megpróbálni ezt az egészet igazábol, együtt járni, együtt élni,szeretné megismerni a lányomat , mert ugy érzi belémszeretett.

Engem viszont fusztrál amit eleinte mondott, hogy mennyire ellene volt az egyedülálló anyáknak, hogy kb. lenézte őket, meg hogy ez milyen gáz, most meg engem,minket akar...

Ti adnátok neki egy esélyt?Megpróbálnátok?Ha igen, hogyan?

2018. okt. 13. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%

"Engem viszont fusztrál amit eleinte mondott, hogy mennyire ellene volt az egyedülálló anyáknak, hogy kb. lenézte őket, meg hogy ez milyen gáz, most meg engem,minket akar..."

Mondja az elvált egyedülálló anyuka 5 éves kislánnyal, aki szexkapcsolatot akart csak. Hmm.

2018. okt. 13. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz a helyedben, hogy egyáltalán idáig eljussak gondolatban biztos elég nagy ostromnak kellene lenni. De nálad hol az ostrom a fazon részéről? Mert itt te vagy az aki inkább gondolkodik ilyenről.
2018. okt. 13. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

2+ Az aki veled komolyan gondolja fazon, az állandóan ott serte-pertél körülötted, az állandóan melletted akar lenni, az hoz-visz téged is és a gyereket is. Az bevásárol, és ugrik minden szavadra és azt se tudja hogy segítsen neked. Az ha kell akkor a csillagokat is lehozná neked, ha módjában állna. Na ilyen egy nyomulós fazon, aki komolyat akar, főleg úgy, hogy gyermeked is van. az nem csak akkor mond neked szépeket, amikor kielégülten fekszik melletted és utána szépen bandukol haza. Hanem megkér Téged, hagy maradhasson, had segíthessen neked. az örül ha melléd ülhet, és megengeded neki, hogy megfogja a kezed.

ez a fazon hol van ettől? Sehol.

2018. okt. 13. 17:06
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Rá kéne kérdezned, hogy mi ez a váltás és mit hogyan egyeztet össze azzal, hogy x okból nem állna össze szingli anyával.

32/f

2018. okt. 13. 17:15
 5/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
#1: Igen, nekem is ez ugrott be először. Bizony-bizony, kiszólt a lyuk a gödörből.
2018. okt. 13. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
En soha nem lennek egyutt olyan ferfival,aki a gyerekemet felre loki ,de d@gni arra jonne.Nalam ez szoba sem johetne.Mindenki mas..........
2018. okt. 13. 17:24
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

25éves koromig lenéztem az egyedűlálló anyukákat(főleg akik 20 éves koruk előtt szűltek,nekem olyan putris szokás volt) De!!!! Családba csapott a villám, okos szép jómódú rokon lány,jómódú 35éves pasitól terhes lett. A lány akart gyereket,a pasi nagyon nem...A pasi belebetegedett a tudatba,hogy apa lesz.

Csodás kislánya lett. Itt már kezdtem megváltozni.

2. Téli este gyönyörű hölgy csapódott a baráti társaságunkhoz(haverom haverjának kolléganője). Hát ő 17,5évesen lett terhes. Szülei burokba tartották, tabu volt otthon a szexről beszélni. Elitebb gimiben,nagy hassal érettségizett,gyerek melett lediplomázott.!!! Gyerek apja feleségül vette(de minek),szörnyű házasságuk volt. Annyira szeretetre éhes volt,hogy 2 szavamtól elolvadt(- 5 fokban). Kavartunk,szex nem volt ...Akkor és ott azt mondtam,nekem kell ez a lány. Minden kapcsolatban van nehézség nála a kislánya az.Végűl a kollégája lett a párja.

Minkét lányra igaz,szüleik imádják az unokájukat,bármikor vigyáznak rá,hogy a lányuk boldog lehessen.

Ezek után találtam egy aranyos lányt,4éves kislánya volt. 17évesen szűlt. Exem késői elhanyagolt,nem akart nem szeretett gyerek. Második randin láttam a kislányát... úgy gondolta megmutatja mi a helyzet ha nem tetszik mi hamarabb derűljön ki. Gyönyörű 13 hónap volt a kislányával...

Így jutottam el a lenézéstől a pótapai szeretetig.

2018. okt. 13. 17:50
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Mi is úgy indultunk, hogy csak szex. Nálunk az volt a fordulópont, mikor karácsonykor csak úgy tudtunk találkozni, hogy ott voltak a gyerekek is. (Azt tudták, hogy van egy "udvarlóm"). Itt is aludt akkor, első alkalommal. Másnap reggel nekiállt felpakolni a tüzifát a teraszra. Cserébe itt ebédelt.

Este már azt mondta, hogy neki ez kell, mi hárman együtt, része akar lenni a családnak.

Most lesz az 5. házassági évfordulónk, 1,5 éves a közös fiunk. Sose tesz különbséget a gyerekek között.

Nem mondom, hogy vita se volt soha, és biztosan lesz is! Mint minden csalàdban.

2018. okt. 13. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Van, hogy változik az ember vélemenye, meglátása. Korábban nem volt még ebben a helyzetben, és úgy gondolta nem is szeretne. Viszont úgy hozta az élet, hogy úgy néz ki beléd szeretett, és ez megváltoztatta a hozzáállását. Nincs ezzel gond feltétlenül.

Ha te is többet érzel iránta, akkor szerintem érdemes megpróbálnod.

2018. okt. 13. 18:59
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
0% .....ok legyen . Ha ilyen haszontalan vagyok léptem az oldalról. Páran nyaljanak sót.
2018. okt. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!