Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok társasozni vagy valamit játszani a párotokkal?
Mi szoktunk játszani, tegnap torpedóztunk például. A barátom elmesélte az egyik barátjának, aki úgy nézett rá, mintha bolond lenne.
Olyan fura, hogy játszunk este? Ti szoktatok?
Mi főleg veszekedni szoktunk :)
Elég intenzív élményt nyújt :)
Meg azt is, hogy vagy én hagynám ott, vagy ő dobna ki engem.
És már 12 éve ez megy.
Néha nagyon unjuk :)
Én nagyon szeretznék, de nem vevő rá :/ A gyerek miatt néha beáll az Aranyásókba, esetleg Cable car-ozni... de szívesen beruháznék catanra, carcassonére, ha benne lenne.
Régen rengeteget kártyáztunk, illetve voltak évek, amikor napi több órán át multiplayerben nyomtuk a Heroest (jajj, nem vagyunk mai gyerekek)
Persze szoktunk. Tàrsasozunk, kàrtyàzunk, és honfoglalózni is szoktunk . Ha egyszerre lépünk be, többnyire egy jàtékba sorsol a rendszer:)
Külön külön pedig szoktunk Super mario- t is jàtszani, szintén laptopon.
Aha, ki nevet a végént szoktunk, igaz néha. Online játszunk sokat. :)
Néha játékból verekedünk, de abból ténlyleg 18+ játszadozás lesz.
Van egy csomó 2 személyes társasunk, egyszerűbbek, meg bonyolultabbak is, és kártyázni, pókerezni is sokat szoktunk.
Mindig van valami tétje a játéknak, így sokkal izgalmasabb meg komolyabban is vesszük, pl. a vesztes csinál minden házimunkát egy hétig, vagy a nyertes kap egy masszázst, vagy néha (najó elég gyakran) 18+ dolgok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!