Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szoktatok társasozni és mesét nézni a párotokkal?
Nem mert nincs egy társasunk sem :( De amúgy játszanánk, majd elhozom egyszer a régi társasaimat.
Mesét? Rajzfilmet néztünk nemrég, a Yugioht már majdnem végignéztük :D
24n / 28f
Jóhogy :) Imádunk társasozni, filmet nézni, sőt, még mesét is, pedig ő aztán végképp nem mai gyerek már :)
21N 34F
Igen, mi szoktunk :D Sőt, mi egyetemen ismerőseinkkel társas partykat is rendezünk, ahol activitizünk, solo-zunk meg egyéb játékokat játszunk, amikhez papír és ceruza kell csak.
Meséket is szoktunk nézni, igaz én lány létemre kevésbé szeretem őket, de a barátom emgvesz értük :)
22L vagyok, párom 23F
Szoktunk :D Egyutt leginkabb sakkozni meg felelsz vagy merszezni, tarsasagban pedig SOLO-zni. De sokszor talalunk ki uj jatekokat. Eleg sokszor fordul elo a mese nezes o kiskoraban nem nagyon mesezett ezert most egyutt potoljuk be oket :D
18/L 21/F ( 3 eve egyutt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!