Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szoktatok társasozni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktatok társasozni és mesét nézni a párotokkal?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is, ha lehet.
2015. aug. 6. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mesét rendszeresen, hosszút, rövidet, újat, régit. Vannak kedvencek is. Régebben sokat társasoztunk is, mostanában nem.46/49. /nem gyerekkel nézzük, egyszerűen szeretjük a jó mesét, ennyi/
2015. aug. 7. 07:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Régebben sokat kártyáztunk, néha társasoztunk. Mostanában már nem. de alig várom, hogy a gyerek felnőjjön a feladathoz.

A meséket pedig mindig is imádtam! Simán megnézzük gyerek nélkül is az újabb meséket, néha régit is újra. Fogatlan pl gyerektől függetlenül kedvenc.

33N

2015. aug. 7. 09:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen!

36/N, 36/F

2015. aug. 7. 10:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Szoktunk. De bizonyos mesékkel kiakaszt! Az életkedvem is elmegy, mikor reggel ébredéskor mesével kezd szombaton. Különösen kiakaszt a Tündéri keresztszülők például, meg pár vállalhatatlan grafikájú és történetű mese amit megnéz. Áááá! Olyankor inkább lelépek a szobából.

Amiket megnézünk együtt: Spongyabob, Family guy, South park, Firka villa, Brickleberry, Tom & Jerry... ezek jutottak eszembe hirtelen. Meg a mesefilmek, mint a Shrek, azt szeretem, a többit nem nagyon, de megnéztem a kedvéért.

Mindketten 24 évesek vagyunk.

2015. aug. 7. 11:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen! :D 31/nő 32/F
2015. aug. 7. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szoktunk társasozni elég sokat: Talisman, Catan, Village, Carcassonne, stb... ezekre pár éve szoktunk rá, mivel nekem ínhüvelygyulladás miatt nem lehet X-Boxozni, ezért pótolnom kellett vmivel a hiányt. Szerencsére bnőm is szereti az ilyen kocka dolgokat. Meséket is szívesen nézünk (főleg ő). A kedvenceink a régi Disney mesék.

30F, 23L

2015. aug. 17. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!