Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szoktatok társasozni és mesét nézni a párotokkal?
Régebben sokat kártyáztunk, néha társasoztunk. Mostanában már nem. de alig várom, hogy a gyerek felnőjjön a feladathoz.
A meséket pedig mindig is imádtam! Simán megnézzük gyerek nélkül is az újabb meséket, néha régit is újra. Fogatlan pl gyerektől függetlenül kedvenc.
33N
Szoktunk. De bizonyos mesékkel kiakaszt! Az életkedvem is elmegy, mikor reggel ébredéskor mesével kezd szombaton. Különösen kiakaszt a Tündéri keresztszülők például, meg pár vállalhatatlan grafikájú és történetű mese amit megnéz. Áááá! Olyankor inkább lelépek a szobából.
Amiket megnézünk együtt: Spongyabob, Family guy, South park, Firka villa, Brickleberry, Tom & Jerry... ezek jutottak eszembe hirtelen. Meg a mesefilmek, mint a Shrek, azt szeretem, a többit nem nagyon, de megnéztem a kedvéért.
Mindketten 24 évesek vagyunk.
Szoktunk társasozni elég sokat: Talisman, Catan, Village, Carcassonne, stb... ezekre pár éve szoktunk rá, mivel nekem ínhüvelygyulladás miatt nem lehet X-Boxozni, ezért pótolnom kellett vmivel a hiányt. Szerencsére bnőm is szereti az ilyen kocka dolgokat. Meséket is szívesen nézünk (főleg ő). A kedvenceink a régi Disney mesék.
30F, 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!