Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet így közös jövőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet így közös jövőt tervezni?

Figyelt kérdés
Én vezetem a havi kiadásokat elég pontosan. Elmondtam páromnak hogy mennyi volt a multhavi, erre közölte, őt nem érdekli. Ezen teljesen le vagyok döbbenve.. Én figyelem a pénzügyeket és azt hogy hol tudnánk még spórolni, erre benyögi ezt..
2018. okt. 7. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

Ismerek ilyen házastársakat.

A férj megkeresi a pénzt odaadja az asszonynak az meg mindent elszámol.

De néhol talán jobb is.....talán jobb ha te kezeled mert ő nem lenne alkalmas rá.

2018. okt. 7. 12:39
 2/12 A kérdező kommentje:

Van két állása is. Nem szórja a pénzt nem erről van szó. Nem mondom hogy nem vesz olyat amit szeretne, de ruhát is a kinaiba vesz..

De nem tudom elkepzelni hogy manapság nem gondol vki a pénzre, megtakarításra

2018. okt. 7. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem próbálj meg egy alkalmas időben erről beszélgetni vele. A megtakarításról, jövőről stb. Ha nem vevő rá, akkor ne számíts javulásra.
2018. okt. 7. 12:59
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Ezek szerint ő is spórol, csak nem vezeti. Nincs is erre feltétlenül szükség.
2018. okt. 7. 13:08
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
". Én figyelem ....azt hogy hol tudnánk még spórolni" Igazad van. IGY!!! nem lehet közös jövöt tervezni. Nem életcél a sporolás.
2018. okt. 7. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Jajanyámborogass! Te már megint a 30 eves látássérült vagy. Felismerlek, neked forognak állandóan a pénz körül a gondolataid, és állandóan minden bajod van a barátnőddel.

Hát tudod, veled nem is lehet közös jövőt tervezni, iszonyú élhettlen egy ficko vagy.

2018. okt. 7. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Párom is ilyen. Én kezelem a kiadásokat, őt nem érdekli de nem is szórja a pénzt. Vannak ilyenek, nem értem ez téged miért zavar, amíg nem költekezik túlságosan.
2018. okt. 7. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
A leírásod alapján a párod nem szórja a pénzt. Sőt. Nagyon keményen dolgozik érte, ha 2 állása is van. Ez milyen kontextusban jött elő, hogy mennyi volt a múlt havi összkiadás? Rendszeresen megbeszélitek a pénzügyeiteket? Vagy ezt csak úgy mellékesen megjegyezted, hogy mennyi volt a múlt havi összkiadás, és arra mondta a parod, hogy nem érdekli? Vagy épp egy veszekedés közben akartal valamit ezzel kapcsolatban a szemère vetni? Vagy csak egyszerűen bolhát csinálsz az elefántból?
2018. okt. 7. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
5-ös, nem a spórolás a cél, hanem az, hogy legyen mihez nyúlni váratlan helyzetben. Tehát a biztonságérzet lehet egy cél.
2018. okt. 7. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kell elképzelni, hohy szóltàl neki? Szàmonkérted hogy mire költött? Hàt, őszintén szólva engem se érdekelne ha olyan pàrom lenne aki pl minden fillérrel elszàmol.

Nàlunk én ( nő) kezelem a pénzt, és a megtakarítàst, egyikünk se szórja a pénzt, közös megegyezés volt, hogy én kezeljem. Viszont nem vezetek erről naplót, nem fogom az utolsó csokit is sajnàlni tőle ha esetleg arra akar költeni, vagy a hobbijàra. Amellett is, hogy élvezzük az életet, költünk magunkra, szórakozàsra, és az odafigyelés megvan, mégsincs minden forintról elszàmoltatàs, és ezzel együtt több milliós megtakarítâsunk gyűlt össze az összeköltözés óta(7,5 év). Nem biztos hogy egèszséges dolog ennyire véresen komolyan venni ezt a dolgot.

2018. okt. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!