Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja?
Folytatom.
Szóval azt nem értem,hogy most éppen az elhizott szomszédasszony van a soron aki kint ordit mindennap a gyerekével az utcán,hogy Lacika a k...a a,,,ád.
Egy igénytelen elhízott otthonkás asszonyról van szó.
Természetesen mindennap várja a férjemet haza, az utcán kiabálva, akkor is kizavarja a kisgyerekeit a friss levegőre ha esik az eső, csak kint lehessen ha ez jön.
Ez nem baj, de,, ettől az én férjem olyan bunkó lesz velem mint a franc. Valahogy bekattan vagy nem tudom mi baja lesz.
Igen, ma eldurrant az agyam, és mondtam a férjemnek, hogy isten bizony kimegyek, és behívom hozzá, csak nyugodjon már le.
Erre még azt mondja,hogy én nem tudok viselkedni, meg hogy engem szégyell az utcán.Jó
De könyörgöm amit én mondtam azt senki sem hallotta meg, és ma tényleg eldurrant az agyam, amikor ez a nő meg a saját szobájába csak beszélget!!! azt ide csukott ablakon keresztül lehet hallani.
Szóval férfiak, mitől őrültök meg és lesztek agresszivak ha egy a feleségeteknél sokkal igénytelenebb ostobább nőnek az orditását meghalljátok?
Vagy én fújom fel ezt az egészet?
Légyszíves ne írjátok minek vagyok vele, meg a társait.
Mit csináljak ilyen helyzetben?
Szerintem meg egyfajta önigazolàst keres, a hiúsàga azt kívànja, hogy valaki dicsérje, lihegjen utàna akàr egy pincsikutya.
Konkrétan kérdezd meg, mégis mi a francnak kell ez neki!
Igen én is azt gondolom, hogy ego tuning, de ennyire nem válogat?
Ezen nincs mit megbeszélni sajnos, mert ha nyiltan rákérdezek, akkor tagadja, ha meg megmondom neki, hogy láttam amikor titokba integetnek egymásnak, akkor meg sírva fakad. Ha meghallja a hangját akkor már rohan ki.
Egyébként biztos vagyok benne nem csak ezzel a nővel csinálja, azt szeretné ha mindehol mindeki őt szeresse, őt várja.
Megkattant!
Sír, agressziv vagy álmodozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!