Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne megtanítani a barátomat arra, hogy reggel be tudja fonni a hajamat?
szoptatas: mindig tanul az ember:)
(amugy en se bantam volna, ha ezt a feladatot is kettesben nyomjuk a ferjemmel:))
Miért ne lehetne? Én is tudok fonni, 12 évesen megtanultam kötni is, mert érdekelt, de max sálat tudok csinálni, bonyolultabbakat nem.
Volt olyan barátnőm, akinek én göndörítettem a haját néha ha mentünk valahová, volt egy ilyen gépe, amire rá kellett tekerni a tincset, picit rajta tartani és kész. Jókat röhögtem mindig, amikor sziszegett, ha véletlenül a füléhez ért a forró rész :D
Csinálta meg ő is a hajamat buli előtt, vett nekem inget, ami szerinte jól állna nekem...
Én szívesen segítenék ebben.
Méhen kívüli terhességet létre lehet hozni férfiban bárhol, ami 3 hónapig tarthat. Addig, amíg nincs szükség köldökzsinórra.
Szülni sajnos nem tud utána, és végig veszélyeztetett. Nem is életbiztosítás neki sem.
A melle igen, kialakul egy hormonkezelés hatására. A férfi melle csak fejlettségben különbözik a nőétől, amúgy ugyanolyan.
De, mint mondtam, sokkal kevesebb teje lesz, mint egy nőnek.
Meg lehet ha van hozzá kedve. Pl én imádtam exem hajával szórakozni,főleg ha őt érdeklő film ment.
Unokaöcsém 190 magas huga 180 kb. Néha segített a fiu a lánynak hajst festeni.Sztori: a fiú nem érte el jól a lány haját. Lány: "Hozz egy széket"!. Pasi kimegy hoz. A lány űlne le a fiú már rajta állt.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!