Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne megtanítani a barátomat arra, hogy reggel be tudja fonni a hajamat?

Figyelt kérdés
Pár hete összeköltöztünk. Gyakran szoktam befonva hordani a hajamat (valamivel hátközép alá ér), de hát saját magamnak csinálni elég nehézkes. Legpraktikusabb lenne, ha ő csinálná. De meg lehet erre tanítani egy férfit?
2018. okt. 3. 01:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

szoptatas: mindig tanul az ember:)

(amugy en se bantam volna, ha ezt a feladatot is kettesben nyomjuk a ferjemmel:))

2018. okt. 3. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne? Én is tudok fonni, 12 évesen megtanultam kötni is, mert érdekelt, de max sálat tudok csinálni, bonyolultabbakat nem.

Volt olyan barátnőm, akinek én göndörítettem a haját néha ha mentünk valahová, volt egy ilyen gépe, amire rá kellett tekerni a tincset, picit rajta tartani és kész. Jókat röhögtem mindig, amikor sziszegett, ha véletlenül a füléhez ért a forró rész :D

Csinálta meg ő is a hajamat buli előtt, vett nekem inget, ami szerinte jól állna nekem...

Én szívesen segítenék ebben.

2018. okt. 3. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
9-es! Hogy lehetne már terhes? Szerinted a hormonkezeléstől kialakul a méhe is a férfinek? Vagy hol helyezkedne el a baba?
2018. okt. 3. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Méhen kívüli terhességet létre lehet hozni férfiban bárhol, ami 3 hónapig tarthat. Addig, amíg nincs szükség köldökzsinórra.

Szülni sajnos nem tud utána, és végig veszélyeztetett. Nem is életbiztosítás neki sem.

A melle igen, kialakul egy hormonkezelés hatására. A férfi melle csak fejlettségben különbözik a nőétől, amúgy ugyanolyan.

De, mint mondtam, sokkal kevesebb teje lesz, mint egy nőnek.

2018. okt. 4. 08:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Meg lehet ha van hozzá kedve. Pl én imádtam exem hajával szórakozni,főleg ha őt érdeklő film ment.

Unokaöcsém 190 magas huga 180 kb. Néha segített a fiu a lánynak hajst festeni.Sztori: a fiú nem érte el jól a lány haját. Lány: "Hozz egy széket"!. Pasi kimegy hoz. A lány űlne le a fiú már rajta állt.:))

2018. okt. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!