Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Szerintetek élhető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek élhető megoldás ez? (Anyagiak)

Figyelt kérdés
Ti belemennétek abba, hogy leadjátok élettársatoknak a fizetéseteket?

2018. szept. 18. 21:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi azt beszéltük meg, hogy amikor összeházasodunk, nyitunk egy szép, közös bankszámlát, és onnantól lesz ilyen értelemben közös kassza. Addig mindenkinek van saját számlája, saját kártyával, a közös dolgokat meg hol ő, hol én fizetem.

Ez a helyzet akkor, és csak akkor élhető, ha 100% bízol a partneredben, és közel azonos a hozzáállásotok. Vagy egyikőtöket sem izgatja nagyon, ki mit költ, vagy mindketten pontosan tisztában vagytok a dolgokkal, vagy valami átmenet, de mindketten ugyanúgy éreztek ezzel kapcsolatban. Sok konfliktus szülőágya ez a terep, érdemes csak olyannal belemenni, akiben maximálisan megbízol és akivel abszolút egyet tudsz érteni, mert hatalmas buktákat lehet összelapátolni, ha az egyik fél ezt felhívásnak érzi pl. arra, hogy aaaakkor most elköltheti az asszony pénzét is a kocsmában/ az ura pénzét is a sminkshopban.

2018. szept. 19. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőnek a saját számlájára megy a fizetése. A közös dolgokat arányosan/felezve fizetjük a többi kiadást pedig megbeszéljük.

De hülyeségnek tartanám átutalni a teljes fizetésem a számlájára. Ha neki elfogyna a kerete mindig kisegítem és fordítva is így van.

2018. szept. 19. 15:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az épp aktuàlis pasimnak nyilvàn nem.

A férjem màs tészta, neki igen, megbízunk egymàsban- bàr nàlunk fordítva van. Ő adja nekem a fizujàt, félreteszem belőle azt amit hónap végén fizetünk (pl rezsit, mobilszàmlàs csekket). A többi lényegében visszakerül hozzà mert ő intézi az összes bevâsàrlàst, én főzök. Közös kasszàn vagyunk. ( minden bevételt közösnek tekintünk.)

Az ő fizujàt költjük megélhetésre, szórakozàsra, az én fizetésem a közös megtakarítàsunk ami minden hónapban gyarapszik egy újabb fizetésnyi összeggel.

Nagyobb kiadàsokat abból fedezzük, vésztartalék.. Nyàron pl egy hónap alatt beszart a hűtőnk, aztàn a mosógép is. Nagyon régiek voltak, új gépeket kellett vennünk. Azok a megtakarítàsból , vagyis az én fizumból mentek.

Annak nem làttuk értelmét, hogy ide- oda tologassuk a pénzt, innen is onnan is elvegyünk x összeget, felezgessünk, fillérre elszàmoljunk. Így volt a legegyszerűbb. Màr csak azért is, mert a férjem 1 héttel előbb kapja a pénzét kézbe, az enyémet picit később utaljàk szàmlàra. Ha nincs extra nagy kiadàs, hozzà sem nyúlunk. Jól elvan:)

2018. szept. 19. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!