Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek jobban bejönnek azok a férfiak, akiken látszik hogy van mit a tejbe aprítaniuk?
Hallottad már, hogy a látszat csal?
Mert az virít róla, hogy pénzes nem egyenlő azzal, hogy nincsenek anyagi gondjai, lehet olyan csóró is, mint a templom egere, csak a látszatnak él. Szóval nem nagyon hat meg a látszat. Legyen velem egy szinten, tudjunk normális célokat kitűzni együtt, legyen benne tenni akarás, ahogy bennem is megvan.
Nem. Nem érdekel a külsőség ennyire. Természetesen legyen ambiciózus, de nem érdekelnek a státuszszimbólumok. Nekem mindig sántít, hogy ki mit kompenzál, akit a tárgyai határoznak meg egyedül. Legyen nő vagy férfi. Aki tudja magáról, hogy ő mit ér, annak nem szükségesek tárgyak, hogy ezt megmutassák. Szerintem legtöbbször ezeknek a férfiaknak komoly anyagi gondjaik vannak, csak ez nem látszik kívülről. Kevés az az ember, aki olyan életszínvonalon él, amint lazán megengedhetne magának. Nekem az a fontos, hogy az anyagi javakat értelmesen használja, stabilizálja az anyagi életét befektetések által, mint vegyen egy új BMW-t hitelre, ami 3 év múlva a felét éri.
Én azt a fajta életet preferálom, hogy mindenki éljen a lehetőségei alatt egy szinttel, a különbséget meg fektesse be. Legyen többet a családjával az esztelen gürizés helyett. Alapszabály, hogy autóból nem veszünk nagyobb értékűt, mint 3 havi bevételünk összege. Ha nem telik, hát nem veszünk. Panelben lakunk, hogy többet spórolhassunk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!