Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos voltba veszekedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos voltba veszekedés?

Figyelt kérdés
Egy hete költöztem össze a baràtnőmmel és a tegnap egy temetésre ment ami 16:00 kezdődött. Én minden nap 12óràzok ő pedig csak 8at. Mikor hazaértem a hàzba óriàsi rendetlenség volt, bevàsàrolva semmi, mosatlan a plafonig, főzve semmi. Nagy fàradtan mindent elvégeztem, de nem sokra kaptam egy üzenetett tőle, hogy majd csak este fél 10kor jön haza mert ő még temetés utàn beült italozgatni a baràtnőivel. És valahogy én olyan szinten dühős lettem hogy fél napja hozzà se szólok. Azon kaptam fel a vizet, hogy 12óra munka utàn nekem kell mindent megcsinàlni, és ő mint hogy sietnehazafele 16:00 tol este 21:30 ig temetésen ül. Jogosan toltam le vagy tulreagàlam?

2018. szept. 15. 08:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én nőként válaszolnék neked.

Évekig egyedül éltem albérletben és előtte sem a tisztaság és rendmániámról voltam híres, konyhatündérként sem tetszelegetem. Hogy miért?

Őszintén szólva lelombozó hazamenni egy üres lakásba. Nem érzi az ember a késztetést, hogy rendet tartson, ha úgysem látja más, vagy főzzön, ha úgy is csak a maga kedvéért teszi azt.

Megismertem a páromat, sok időt töltöttünk együtt, végül össze is költöztünk. Neki is szemetszúrt már az elején, hogy nem vagyok egy háziasszony típus és el is mondtam, hogy soha nem is leszek. Ennek ellenére megalkudtunk. Ő segít mindenben, cserébe mindig rend lesz. Amíg össze nem rázódtunk, addig voltak ebből vitánk, de szép lassan kialakult a rend és mostmár soha egy hangos szó sincs a ház körüli tevékenységek miatt.

Szóval amit javasolni tudok neked, nektek, az a kommunikáció. Ha ez nincs, akkor megette a fene az egészet. Itt egy dolgot emeltél ki a kérdésben, ami vélhetően akkor éppen feltette az i-re a pontos, de időközben számos apró tüskét is leírtál, amit jó eséllyel nem beszéltetek meg, nem találtatok rá megoldást, kompromisszumot.

Mi találtunk rá. Minden héten közösen takarítunk, váltva főzünk, mosogatunk. Aki kupit csinált, az rögtön elpakol maga után, stb. Így eljutottunk oda, hogy ma már számomra is ALAP a rend és a tisztaság, nem bírom nézni, ha nincs az. Inkább felpattanok és gyorsan megcsinálom. Kicsit átjáróház a lakásunk, a barátaink is megvannak rökönyödve, hogy akármennyire érkeznek váratlanul, nálunk sosincs kupi.

Viszont tény, hogy a párom férfiként nagyon sokat segít és ha ez nem így lenne, akkor én sem így állnék hozzá a dolgokhoz valószínűleg.

Beszélgessetek!

Egyébként egy halotti tor nem tartozik a kellemesebb elfoglaltságok közé, amit szívesen cserél le az ember bármilyen más programra. Ezért az egy délutánért nem haragudhatsz rá!

2018. szept. 16. 20:58
 32/32 A kérdező kommentje:
Màr azóta àtbeszéltük. Az volt a gond részemről, hogy sokàig volt oda. Hàzi munka az nem volt gond. Megcsinàltam mindent amit csak lehetett. Az esett rosszúl hogy vegeztem minden munkàval lezuhanyoztam és ő még sehol se volt. Jó este 10re ért haza délutàn 4től. És én egymagam mint egy barom vàrtam és vàrtam és vàrtam.
2018. szept. 17. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!