Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos voltba veszekedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos voltba veszekedés?

Figyelt kérdés
Egy hete költöztem össze a baràtnőmmel és a tegnap egy temetésre ment ami 16:00 kezdődött. Én minden nap 12óràzok ő pedig csak 8at. Mikor hazaértem a hàzba óriàsi rendetlenség volt, bevàsàrolva semmi, mosatlan a plafonig, főzve semmi. Nagy fàradtan mindent elvégeztem, de nem sokra kaptam egy üzenetett tőle, hogy majd csak este fél 10kor jön haza mert ő még temetés utàn beült italozgatni a baràtnőivel. És valahogy én olyan szinten dühős lettem hogy fél napja hozzà se szólok. Azon kaptam fel a vizet, hogy 12óra munka utàn nekem kell mindent megcsinàlni, és ő mint hogy sietnehazafele 16:00 tol este 21:30 ig temetésen ül. Jogosan toltam le vagy tulreagàlam?

2018. szept. 15. 08:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
84%

"De ezek szerint én màs vagyok, paraszt meg ilyenek. "

Nem vagy paraszt, csak nem illesz össze a barátnőddel.Ő laza, nemtörődő, te viszont befeszülős, minden legyen precízen rendben típus.Más az elképzelésetek egy párkapcsolatban dolgokról.

2018. szept. 15. 10:18
 22/32 anonim ***** válasza:
73%

Ezt a fene megette, azt ugye tudod?

Te csak aludni jársz haza, ha vakulásig dolgozol. Egy párkapcsolat se fog úgy működni, ha nem tudtok minősègi időt együtt tölteni.

A másik: teljesen más kultúra, amihez neked kell tudni alkalmazkodni. Magyarországon még mindig alap, hogy a házimunkát a nő csinálja. Az utóbbi évtizedben kezd javulni a helyzet.

Ő ebben nőtt fel, hogy mindent együtt, közösen csinál a férfi és a nő. Te ugyanúgy gályázol munka után, ő pedig ugyanúgy eljár haverokkal sörözni.

Sok helyen szokás az, hogy temetés után összeülnek megemlékezni az elhunytról. Itt is létező jelenség a halotti tor. Aki közeli ismerős, és a temetésre elment, annak ILLIK megjelennie.

Akkor se lehet a gyászoló családdal szemben bunkó, ha a balkán vendégmunkás pasija pattog, mert nem ugrálja körbe.

Amíg nem tudod elfogadni, hogy ott "picit" mást jelent az egyenjogúság, mint elmaradott kis országunkban, addig helyiekkel ne ismerkedj.

Nem véletlen, hogy hasonló kudarcok után sokan maradnak annál, hogy magyar csajt szednek fel netes társkeresőn, és kiviszik. Egyszerűen nem működik a párkapcsolat, ha a kultúra ennyire különbözik.

2018. szept. 15. 11:26
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
En is van hogy beleszarok a házimunkába. Igen,csak 8 órában dolgozom. De ahhoz,hogy ne bolonduljak meg sokszor néha kell lazitanom is. Te komolyan elvártad volna,hogy pénteken lenyom 8 órát,koppra odaér a temetésre,jó esetben 6-6:30-ra hazaér és nekiáll nagymosást tartani meg takarítani? Akkor elégedettebb lennél vele? Majd kialakultok. Egy hét után nem kéne pattogni. Elmondanám jelen esetben nem a párod hanyagsága az ijesztő hosszútávon,hanem a te munkarended. Ha robot vagy azt biz te választottad. Ne húzd le magaddal.
2018. szept. 15. 12:26
 24/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Màr mélyen a földbe döngöltetek a vàlaszokkal. Teljesen màs oldalról értelmeztétek a dolgokat. Bevallom rosszul is fogalmaztam meg az egészet.
2018. szept. 15. 13:22
 25/32 anonim ***** válasza:
95%

Válasz a kérdésedre. Nem jogos.

Felnőtt emver ne csináljon mar olyat,hogy duzzog és nem szól a párjához.

Rendeltél volna kaját,a rendcsinálást pedig összehoztátok volna ma délelőtt. Mindenki jobb hangulatban lenne. Ha meg te most épp dolgozol, a parod szabad valószínű ő is mára tervezte a takarítást. Ha ma este is kupiba mentem volna haza pattognék.

2018. szept. 15. 15:20
 26/32 anonim ***** válasza:
20%
Én is nő vagyok,és hányok a trehány nőktől .még a pasitól is -gáz ha rendetlen,hát még egy nő.Nekem első dolgom ,inkább korábban kelek,hogy összeszedek mindent,és úgy megyek el otthonról.De a trehány nőknek mindig van magyarázat miért nem csinálják meg. ( van gyerekem,mielőtt valaki megtámadna azzal ,h ha gyereked lesz másképp lesz duma) '
2018. szept. 15. 18:31
 27/32 anonim ***** válasza:

Utolsó! „Hát még egy nô“...

A trehányság mindkét nem esetében EGYFORMÁN visszataszító!

Attól még, hogy valaki pénisszel születik, nincs felmentve a házimunka alól, ugyanis azt senki nem a nemi szervével csinálja.

2018. szept. 15. 21:11
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

A más megközelítés nem változtat az egész alapszituáción.

Látom nem is egy barátnővel csak úgy ment el italozni, hanem a temetés egy részeként!

Te k,r va sokat melózol és k,r va feszült vagy, ezért rajta vezeted le, magyarán még az is idegesít, hogy neki jobb dolga van.(mármint nem a temetésre menés hanem munka terén).

Te elvárnád,hogy alkalmazkodjon a te időbeosztásodhoz, még egy temetési procedúrát se üljön végig, merthogy te hazaestél a melóból és veled kell lennie.

Te viszont mit teszel azért,hogy több időtök legyen együtt? Neked is kéne alkalmazkodnod, nem csak ő legyen tip top ott mikor te hazaesel.

Biztosan nagyon fárasztó ennyit melózni, ami stresszel is jár de normális párkapcsolatot sem lehet igy fentartani arra mérget vennék.

Ha feltetted ezt a kérdést, valahol te is érzed,hogy lehet nem volt teljesen igazad.

Át kellene beszélnetek normálisan, fülétől farkáig,hogy ki mit vár el ettől a kapcsolattól, hogyan álltok hozzá az égész együtt éléshez,ki mit szeret/nem szeret. Ezek nélkül csak idegesititek egymást anélkül,hogy tudnátok róla. Egy jól működő kapcsolathoz,pláné együttéléshez sok komprimusszum kell ám!

2018. szept. 15. 21:47
 29/32 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 1 óra alatt lezajlik egy temetés de utána mindig összeülnek, esznek, isznak és részvétet nyilvánítanak az özvegynek. És az nem 1-2 óra. A másik ha tudod hogy problémád van a barátnőddel, akkor lehet nem a temetés napján kellene felhoznod neki hogy mosogasson el és rakjon rendet, hanem teljen el pár nap és utána és így nem is tud avval védekezni hogy milyen szemét alak vagy hogy aznap szúrod le ilyenekkel :) remélem tudtam segíteni :)
2018. szept. 16. 00:46
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Mindentől függetlenül: egy hete éltek együtt, egy hét alatt nyilván nem alakult ki, hogy ki mit csinál a háztartásban. Tök más szokásokat hoztatok otthonról mind a ketten, nyilván az dominál. Ha ő eddig nem kellett csináljon semmit, vagy mondjuk ahhoz szokott, hogy otthon az apja főz (csak mert a főzést hoztad példának...), akkor honnan tudja, hogy neked mások az igényeid?

Tessék szépen leülni és megbeszélni, hogy ki mit vállal, ki mihez szokott, és tessék kialakítani a közös szokásokat. Temetéstől és mindentől függetlenül, ez nem úgy megy, hogy becuccoltok és minden perfekt.

2018. szept. 16. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!