Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos voltba veszekedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos voltba veszekedés?

Figyelt kérdés
Egy hete költöztem össze a baràtnőmmel és a tegnap egy temetésre ment ami 16:00 kezdődött. Én minden nap 12óràzok ő pedig csak 8at. Mikor hazaértem a hàzba óriàsi rendetlenség volt, bevàsàrolva semmi, mosatlan a plafonig, főzve semmi. Nagy fàradtan mindent elvégeztem, de nem sokra kaptam egy üzenetett tőle, hogy majd csak este fél 10kor jön haza mert ő még temetés utàn beült italozgatni a baràtnőivel. És valahogy én olyan szinten dühős lettem hogy fél napja hozzà se szólok. Azon kaptam fel a vizet, hogy 12óra munka utàn nekem kell mindent megcsinàlni, és ő mint hogy sietnehazafele 16:00 tol este 21:30 ig temetésen ül. Jogosan toltam le vagy tulreagàlam?

2018. szept. 15. 08:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%

Nem írtad,hogy ez rendszeres vagy első ilyen eset! De ahogy látom, egy hét alatt nem történhetett olyan hű de sok dolog!

Abba nincs semmi kivetnivaló,hogy néha inkább egy barátnővel van, hisz mindenkinek jár kikapcsolódás! Biztos nem sieetnék csak azért haza mert van mosatlan. Meglehet utána is csinálni!

Az már más dolog,ha rendszeresen kitér/elmegy a házimunka elől. De te konkrétan egy napi kimaradáson/temetés!!! Miatt vered a szád.

Ha egész héten nen csinált semmit, akkor úgy írjad.

NagYon friss ez a helyzet mindkettőtöknek, össze kell szokjatok. Ezért mondják hogy lakva ismerszik meg az ember. Lehet tényleg egy lusta disznó de ezt nem egy napi kávézgatásból mondhatjuk meg.

2018. szept. 15. 09:28
 12/32 A kérdező kommentje:
Csak hozzà teszem 30 napbol 25ot 12 oràzok és külföldön màr lassan 2éve. Itt nincs pihenés csak szinpla robot munka. Én gondolkozok lehet màsképp...
2018. szept. 15. 09:32
 13/32 anonim ***** válasza:
94%

Meséld már el pontosan, hogy ez visszatérő probléma, vagy csak a péntek délután volt a problémád?

Még mindig azt mondom, hogy hiába vagy 12 órás, neked is ki kell venned a részed, ne várd hogy makulátlan lakás fogadjon, meg 3 fogásos vacsora.

Meg engem az érdekelne, hogy mikor beköltözött, tisztázva lettek az igények, a feladatok szét lettek osztva, van takarítási rend? Mert ha igen, akkor jogos a bajod, ha nem, akkor nincs mire hivafkoznod, mert nincs szabály, amit lefektettetek. Akkor azt pótolni kell.

29n (2-es)

2018. szept. 15. 09:32
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
Inkább örülj,hogy ilyen csicska csajod van aki megcsinál mindent otthon,én már szájon vágtalak volna a helyében.
2018. szept. 15. 09:35
 15/32 anonim ***** válasza:
20%

Marhára szomorkodhat, ha a temetés után még beül a barinőkkel iszogatni valami csehóba.

De itt a nők a szentek, tudom, a férfinak hallgass a neve.

2018. szept. 15. 09:38
 16/32 anonim ***** válasza:
97%

"Hogy is merhetem kérdőre vonni az élettàrsam hogy délutàn 4 töl este fél 10ig temetnek egy embert."

1.Te sem halsz bele, ha házimunkát kell végezned.

2.Nem azt írta, hogy du. 4-től este fél 10-ig tart a temetés, hanem még utána a barátnőivel lesz.

3.Egy temetés után nem a házimunka elmaradása a legfőbb problémája egy embernek, vagy neked akkor is csak ez jár az eszedben kérdező?

4.Ha rendszeresen sza.rik a házimunkára, akkor vele tisztázd le.Itt senki sem fogja helyetted megoldani a problémát.Egyébként te választottad, ha nem tetszik keress háziasabb nőt.

2018. szept. 15. 09:40
 17/32 A kérdező kommentje:
Kiveszem mindenbe a részem, de vannak nehéz napok. Gyakori a lustasàg és a trehànysàg nàla ezt màr a kapcsolat elején làttam, de mivel nem laktunk együtt nem fordítottam rà figyelmet. Azért borult ki nàlam a bili tegnap mert nagyon nehéz napon estem àt. És zokul esett a nagy rendetlenség. Szó nélkül hozzà làttam, de az üzenet utàn it kaptam, hogy szivem majd csak fél 10kor leszek mert beültem. És mar az àgyva vàrva se indul hazafele. Minden nap hajnali 4 kor kelek és készülök dolgozni vele. 25 napon keresztül mindem nap 12óràzok külföldön. Kéthetente 2nap szabad. Neki több mert ő idevalósi. Ergò külföldi baràtnőm van
2018. szept. 15. 09:41
 18/32 anonim ***** válasza:
87%
Amit leirtál, ha ritkán, alkalom szerűen van, semmi gond vele. Sűrűn fordul elő, hogy hagyunk mindent és barátnőzünk, bulizunk, stb. Az, hogy volt egy temetés, utána beszélgettek barátnők, én semmi rosszat nem látok benne, még akkor sem, ha ezen a napon a feje tetején állt a lakás.
2018. szept. 15. 09:56
 19/32 A kérdező kommentje:
Én lezàrom a témàt. Ezt kérdés alapjàn nem lehet elbíràlni ebbe benne kell lenni. Nàlam van a gond ha egy komment se szolt a javamra. Szerintem csak magamból indultam ki. Én hazafele tartottam volna egy temetés utàn a pàromhoz akivel aznap jo ha egy mondatott vàltottam. De ezek szerint én màs vagyok, paraszt meg ilyenek. Ne kiabàltam vele, de mondtam neki, hogy hamarabb is hazajöhetett volna. Az italozàst az elhunyt csalàd állt amin nem lett volna köteles leülni. Az elhunyt egy olyan ember volt neki akit 10éve ha baratjànak nevez.
2018. szept. 15. 10:07
 20/32 A kérdező kommentje:
Màrmint 10éve nem làtta nem beszélt vele stb.
2018. szept. 15. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!