Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos voltba veszekedés?
Nem írtad,hogy ez rendszeres vagy első ilyen eset! De ahogy látom, egy hét alatt nem történhetett olyan hű de sok dolog!
Abba nincs semmi kivetnivaló,hogy néha inkább egy barátnővel van, hisz mindenkinek jár kikapcsolódás! Biztos nem sieetnék csak azért haza mert van mosatlan. Meglehet utána is csinálni!
Az már más dolog,ha rendszeresen kitér/elmegy a házimunka elől. De te konkrétan egy napi kimaradáson/temetés!!! Miatt vered a szád.
Ha egész héten nen csinált semmit, akkor úgy írjad.
NagYon friss ez a helyzet mindkettőtöknek, össze kell szokjatok. Ezért mondják hogy lakva ismerszik meg az ember. Lehet tényleg egy lusta disznó de ezt nem egy napi kávézgatásból mondhatjuk meg.
Meséld már el pontosan, hogy ez visszatérő probléma, vagy csak a péntek délután volt a problémád?
Még mindig azt mondom, hogy hiába vagy 12 órás, neked is ki kell venned a részed, ne várd hogy makulátlan lakás fogadjon, meg 3 fogásos vacsora.
Meg engem az érdekelne, hogy mikor beköltözött, tisztázva lettek az igények, a feladatok szét lettek osztva, van takarítási rend? Mert ha igen, akkor jogos a bajod, ha nem, akkor nincs mire hivafkoznod, mert nincs szabály, amit lefektettetek. Akkor azt pótolni kell.
29n (2-es)
Marhára szomorkodhat, ha a temetés után még beül a barinőkkel iszogatni valami csehóba.
De itt a nők a szentek, tudom, a férfinak hallgass a neve.
"Hogy is merhetem kérdőre vonni az élettàrsam hogy délutàn 4 töl este fél 10ig temetnek egy embert."
1.Te sem halsz bele, ha házimunkát kell végezned.
2.Nem azt írta, hogy du. 4-től este fél 10-ig tart a temetés, hanem még utána a barátnőivel lesz.
3.Egy temetés után nem a házimunka elmaradása a legfőbb problémája egy embernek, vagy neked akkor is csak ez jár az eszedben kérdező?
4.Ha rendszeresen sza.rik a házimunkára, akkor vele tisztázd le.Itt senki sem fogja helyetted megoldani a problémát.Egyébként te választottad, ha nem tetszik keress háziasabb nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!