Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelemgyerekből vagy érdekgyerekből van több?
Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 17:26
1/16 anonim válasza:
Mi az az erdekgyerek? Csak mert tartasdijert nagyon nem eri meg szulni.
2/16 A kérdező kommentje:
1-es,kíváncsi vagyok a nők szülési szokásaira.
2018. szept. 14. 17:33
3/16 anonim válasza:
3 Én meg az őszinte válaszodra és nem a mellébeszélésedre, meg a kamuzásodra.
4/16 anonim válasza:
Nah kérdezőcske, bácsika hát az őszinte igazmondás nem megy kendnek? az valahogy nem akaródzik? csak a kutakodás, az nagyon megy, de ahhoz már bátorság nincs, hogy a válasz kinyögve legyen, nem mellébeszélve.
5/16 anonim válasza:
Szerelemgyerekből. De zabigyerekből sincs kevés. USA-ban állítólag minden 10. gyerek az, akit más férfi nevel fel, nem a biológiai apa.
6/16 A kérdező kommentje:
5-ös,ilyesmire gondoltam én is. Sok nő felhasználja a saját gyerekét,érzelmi zsarolásra vagy hogy még több pénzt csikarjon ki,a gyerekre hivatkozva.
2018. szept. 14. 17:57
7/16 anonim válasza:
8 A kivételek melyek erősítik a szabályt azok hová tartoznak? Fehér holló kategória?
Azért érdekes egy figura vagy, a nők pocskondiázása-már mint a gyerekeseké-az nagyon megy, de egy őszinte mondat az meghaladja a képességeidet:DD
8/16 anonim válasza:
igen plusz olyan formája is van.....háátha jobb lesz ettől a kapcsolatuk vagy házasságuk....
9/16 anonim válasza:
Én nem érdeknek hívnám, inkább társadalmi nyomásnak. Szerintem ritka, ha a gyermekvállalást a két fél tudatosan fel akarja használni valamire.
Én nőként viszont azt mondom, hogy hajlandó lennék a saját érdekemben gyermeket vállalni. Gondolok itt arra, hogyha nem lesz olyan párom, akivel ketten szeretnénk vállalni én nagyon szívesen vállalnék gyereket egyedül is.
10/16 anonim válasza:
Az érdekgyerek sokkal több, pláne most, hogy itt a CSOK. Sok helyütt az utód inkább gazdasági befektetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!