Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy uralkodó típusú embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy uralkodó típusú embert hogyan kezeljek?

Figyelt kérdés

Hogyan hitessem el vele látszólag, hogy “uralkodik felettem”, de közben mégsem?

Ez gondolom a hosszú párkapcsolat titka..😀

2018. szept. 10. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Minden nap gyomorig legyen benned a fütyije. 🤣
2018. szept. 10. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Akivel ezt el tudod hitetni, az nemcsak uralkodó típusú, de elég buta is. Szóval: válassz buta férfit, és akkor van esélyed manipulálni.
2018. szept. 10. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem lenne egyszerubb ertelmes, egyenrangu part talalni? Nem ertelek titeket, imkabb szenvedtek...
2018. szept. 10. 23:05
 4/9 A kérdező kommentje:
😂😂😂 egyebkent tenyleg
2018. szept. 10. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy mit akar kompenzálni.
2018. szept. 11. 00:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelo, ezt mire érted? Szerinted kisebbsegi komplexusa van?😀☹️
2018. szept. 11. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

Mi értelme taktikázni?

Ha nem adod önmagad egy kapcsolatban, akkor az előbb-utóbb halálra lesz ítélve!

2018. szept. 11. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A màsik manipulàlàsa, hazudozàs? Mi értelme? Az ilyen nem kapcsolat, hanem egy fos. Ha nem lehettek mindketten önmagatok, jàtszmàzàs nélkül, akkor egy kalap kakit se ér az egész.

Egyszer volt olyan pasim aki szép lassan kimutatta hogy hasonló ( klinikai) eset a birtoklàsi és irànyítàsmàniàjàval, a beteges féltékenységével , agressziójàval és üldözési màniàjàval. Én szakítàssal kezeltem a helyzetet , megszakítottam vele minden kapcsolatot. Èletem legjobb döntése volt!

Keresned kéne normàlis pàrt aki egyenrangú félként tekint ràd, nem megalàz. Jobban jàrnàl.

2018. szept. 11. 19:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket :)
2018. szept. 11. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!