Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők miért mennek hozzá náluk 2x idősebb férfiakhoz?
Értem fiatal nők alatt a 18-25 ös korosztályt.
Kettő lányt is ismerek akinek 42éves pasija van ő 22éves.
A másiknak 38éves a pasija, és szintén 22éves a lány.
Valami kapuzárásipánik lehet,hogy ő nekik soha nem lesz egy velük egykorú pasi azért választottak gyorsan párt?? De rengeteg ez a kor különbség.
Egy negyvenes férfi kezdi kapiskálni, hogy mire van szüksége egy nőnek, és igyekszik is megadni ezt neki. Ennyi a titok, semmi több. Majd te is leszel negyvenes, és ha nem ba52od el hiábavalóságokra az időt, addigra te is meg fogod tanulni.
Nekem nagyon sok kapcsolatom volt. Mindig figyeltem a nőimre, igyekeztem megadni nekik minden tőlem telhetőt. Önös érdekből. Mert csak akkor tudják széppé tenni az életemet, ha én is széppé teszem az ő életüket. Ám a sok kapcsolatom és tanulni vágyásom ellenére is csak 40 felé kezdtem igazán megtalálni a kulcsot a női lélekhez. Mert tudd; merőben mások ők, mint mi pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!