Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők miért mennek hozzá náluk 2x idősebb férfiakhoz?
Értem fiatal nők alatt a 18-25 ös korosztályt.
Kettő lányt is ismerek akinek 42éves pasija van ő 22éves.
A másiknak 38éves a pasija, és szintén 22éves a lány.
Valami kapuzárásipánik lehet,hogy ő nekik soha nem lesz egy velük egykorú pasi azért választottak gyorsan párt?? De rengeteg ez a kor különbség.
Azt mondjátok akkor az anyagiak miatt lépnek le idősebb pasival mert mindenük meg van.
Ez igaz.
Mert ezt a két nőt ismerem, és a pasinak van ház,autó,viszi ide-oda őket.
De én egy ilyen nővel biztos nem létesítenék kapcsolatot akinek idősebb pasija volt előttem.
Biztonság miatt. Aki nem akar a "carpe diem" buliba csatlakozni annak leginkább az idősebb korosztály marad.
De pl. ismerek munkást aki suli után elkezdte építeni az életét. Nem lébecolt, lumpolt, 25 alatt felesége is lett.
Ismersz ket ilyen lanyt. Es hany olyat, aki hasonlo koruval jott ossze? Egyaltalan nincs rengeteg nagy korkulonbseges par. Tudom, mert en ilyenben elek es elegge ritkasagnak szamitok.
Ha valaszolok h en miert vagyok egyutt sokkal idosebb ferfival elhiszed nekem, vagy elkezdesz a mentalis egeszsegemen gondolkodni? Ha valonan a kivancsisag vezerel nem pedig a gonoszkodas akkor ime:
Azert vagyok vele, mert megtetszett es kesobb megszerettem. Nem jo, h ennyivel idosebb nalam, nm direkt igy kerestem part. Mi a korkulonbseg ELLENERE vagyunk egyutt. Tulsagosan szeretjuk egymast es inkabb vallaltuk a nehezsegeket. O sem pedofil, se pedig szerencsetlen, akit a negyvenes nok lepattintanak. En sem vagyok apapkomplexusos, nagyon szeretem az apukamat, aki nem hagyott el kiskoromban, nem vert es meg a paromat is elfogadja.
Meg egy gondolat: ma mar minden szarsagot vegtelenul toleralnak az emberek, az osszes parkapcsolati devianciat (hadd ne soroljam), de ha ket eltero koru ember van egyutt akkor azon ki kell akadni, a ferfit liliomtipronak hivni a not meg haszonlesonek, vagy elkezdenek elocitalni lelki betegsegeket. Na, ez az eloitelet.
hat, akiket en ismerek, azok mind a penzert. az, hogy 40evesek jobban neznek ki, egy baromsag. egyik baratnom ugy nez ki a ferje mellett, mintha a lanya/unokaja lenne, a csavo annyira rancos, kopasz es rosszul nez ki. a csaj elvileg modellkedett, bar nem olyan szep, de atlag felett van.
az ilyen baratnoim alig toltenek idot a pasijaikkal, veluk laknak a jo hazukban meg ulnek a jo kocsijaikban, furdenek a medencejukben es mennek veluk meno nyaralasra, de allandoan kijarkalnak, illetve megcsaljak oket.
szerintem nagyon keves olyan eset van, amikor tenyleg a szemelyiseg miatt van egyutt egy ilyen paros. a ferfi altalaban a csinos fiatal testert, a no pedig a kenyelemert es hogy olyan dolgokat megkaphat mar most, amire ilyen fiatalon nem lenne meg lehetosege.
azt meg eleve kizarnam, hogy egy ferfi erett, aki lanya korabeli novel jon ossze. olvassatok egy par pszichologiai tanulmanyt errol es meglatjatok, hogy ezek a ferfiak azert valasztanak fiatal parokat (a csinos test mellett), mert konnyebben iranyithatoak a gyerekes koruk miatt, mig a korabeli nok erettek, celtudatosak es ezert nem tudnak mit kezdeni veluk. ergo a tanulmanyok eppen azt mutatjak, hogy ezek a ferfiak kevesbe erettek, nem tudnak mit kezdeni egy novel, akinek kiforrott szemelyisege van es csak a konnyeb befolyasolhato, manipulalhato nociket tudjak felszedni, akik elajulnak mar attol, hogy kinyitjak nekik az ajtot vagy elviszik oket etterembe.
Pénz, siker, beleülni a készbe.
#2 "Kissé érettebbek a gondolkodásban(nem a béjemvé/fizetés/milyenmagas vagyok kombóban keresik a nőhiányuk forrását)"
Bizony! Mert hiszen már megvan a bnv, és a fizetés is, nem is véletlen, hogy érdeklődnek irántuk ezek a lányok, mint az #1 ;)
#18 van aki bele se "nőtt" a korosztályodban a bulizásba, és nem is fog. Csak őket nem látod, mert nem arcoskodnak, nincs ecsetfejük, se izompólójuk, de bnv apucitól.
Ők az ún "lúzer"-ek, "kockák", "fura" fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!