Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiatal nők miért mennek hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők miért mennek hozzá náluk 2x idősebb férfiakhoz?

Figyelt kérdés

Értem fiatal nők alatt a 18-25 ös korosztályt.

Kettő lányt is ismerek akinek 42éves pasija van ő 22éves.

A másiknak 38éves a pasija, és szintén 22éves a lány.

Valami kapuzárásipánik lehet,hogy ő nekik soha nem lesz egy velük egykorú pasi azért választottak gyorsan párt?? De rengeteg ez a kor különbség.

2018. szept. 9. 10:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%

Valamennyire egyetertek. En kis ideig voltam bulizos, meg csak 22 vagyok, de mar elvesztettem az erdeklodesemet. Annyira felszines, semmitmondo az egesz.

Es nekem mindig is korombeli barataim voltak, sot, volt, aki fiatalabb volt, viszont mind egytol egyig introvertaltabbak, "nerdyk", stb. Imadom az ilyen sracokat, ok altalaban sokkal normalisabbak es erettebbek es mas ertekrendszeruk van, mint az atlagnak. Nem kell emiatt nagypapa koruval egyutt lenni.

2018. szept. 9. 14:19
 22/31 anonim ***** válasza:
69%

Aki azt írja, anyagi biztonság, menjen a f szba. Nekem 13 évvel idősebb párom van, én 25 vagyok, nő, 60 ezerrel keresek kevesebbet, mint ő. Anyagi biztonság, aha....

Arra nem gondolsz, kérdező, hogy talán azért, mert éppen abba az emberbe szeretett bele? Régen sem volt gond a korkülönbség, csak manapság csinálnak ebből problémát az emberek. Ja és igen, az is egy nézőpont, hogy te Kérdező ránéztél már a mai - az én esetemben- 25 éves fiúkra? Mert nem férfiak... Festett haj, férfismink, rózsaszín póló, pia, komolytalanság, megbízhatatlanság, hűtlenség, volt benne részem. Nemhogy családot, kapcsolatot sem lehetett egyikkel sem tervezni. De ezt nem kell mondanom, manapság már ritka, aki fiatalabb korban férfi. Ennek ellenére szerintem nincs konkrét oka, de sok szól az idősebb férfiak mellett. Természetesen fiatalabban is lehet jó, idősebben rossz és fordítva.

2018. szept. 9. 16:00
 23/31 anonim ***** válasza:

#21 fura, mert az introvertáltabb, nerdybb férfiakat a nők túlnyomó többsége csak barátnak, vagy érzelmi szemeteskukának tudja elképzelni a pasifelhőjébe.

#22 attól, hogy van kivétel, többségében még igaz.

2018. szept. 9. 16:27
 24/31 anonim ***** válasza:
70%
22 éves nő vagyok a párom 42. Ugyanannyit keresünk,ugyanaz a szakmánk,sosem szorultam rá anyagilag.A házat ő építette fel a saját pénzéből, viszont az én pénzemből lett megcsinálva belül minden és berendezve minden, szóval én is több milliót tettem a közös házunkba.Ő állja a rezsit és fizeti a hitelét én pedig a kaját és egyéb dolgokat,amikre szükségünk van. Előtte mindig fiatalabb párjaim voltak,de azon kívül,hogy rúgjunk be esetleg szívjunk be minden hétvégén vagy minden másnap semmi értelmeset nem lehetett velük csinálni. Emellett fontosabbak voltak a haverok és előszeretettel bámulták meg a nőket vagy csaltak meg,mert hát ők még élni szeretnének. Ennél valahogy többre vágytam. A mostani párommal véletlenül gabalyodtunk össze, több hónapig nem volt köztünk semmi és egyikőnk sem gondolt bele többet, aztán hirtelen átfordult valami mássá. Neki sem volt még ilyen fiatal barátnője és nekem sem idősebb párom. Egyszerűen így alakult. Egymásba szerettünk,megkérte a kezem és most várjuk az első gyerekünket.Szeretek vele élni az az érzelmi biztonság,amit ad semmihez sem fogható.
2018. szept. 9. 16:58
 25/31 anonim ***** válasza:
Ühüm, és akkor miért is lettem lepontozva? Tiszta gyökér gyerekes ez az oldal, csak a lepontozósdi megy, mint az oviban. 22-es.
2018. szept. 9. 20:53
 26/31 anonim ***** válasza:

mi ebben a fura? minden nonek mas az izlese. attol ok nem rosszabbak, hogy nekik nem az jon be.

2018. szept. 9. 20:57
 27/31 anonim ***** válasza:
Mert van eszük, nem úgy mint neked!
2018. szept. 9. 22:46
 28/31 anonim ***** válasza:
25%
Anyagi érdekből, apakomplexus, alacsony külső igények- cserébe a pénzért- luxusért, Ilyesmik. El nem tudom képzelni mi lehet vonzó az ennyivel öregebb palikban. Nekem még 8-10 év is sok lenne. Sose kéne ennyi évvel idősebb férfi. Együtt szeretném ha megöregednénk a szerelmemmel, nem eleve idősebbel összejönni.
2018. szept. 10. 02:12
 29/31 anonim ***** válasza:
78%
Miért csinálunk úgy, mintha egy férfi attól hirtelen gazdag lenne, hogy elmúlt 35-40 éves? Máskor meg itt sírtok, hogy egy nő nem tudja tolerálni, ha 30 évesen még anyátokkal éltek, mert a fizetésetekből al albérleti díj mellett csak száraz kenyérre és vízre maradna pénzetek. Nem hiszem, hogy egy ilyen fizetésből annyit összekuporgatnátok 35-40 éves korotokba, hogy elég legyen egy béemvére, kertes házra és valami 20 éves pitsa kitartására luxus körülmények között. Aki ilyen jól keres, az már fiatalabb korában is jól keresett, ne csináljunk már úgy, mintha az lenne az átlagos, hogy egy 40 éves faszi milliárdos.
2018. szept. 10. 06:35
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ez változó, többféle réteget is betudnék kategorizálni, de még ez sem fed le mindent és mindenkit nyilván.

Szerintem egy fiatal nőnek imponál egy "kész férfi". Egzisztenciával rendelkezik, van valamiféle karriere, pénze, saját ingatlana, autója. 28 vagyok. Egyetemistaként éltem haltam az egyik tanáromért, aki 12 évvel idősebb nálam. Fiatalka aggyal azt láttam, hogy saját vállalkozása van, tanít (tehát feltételezhetően okos és így gondoltam jól megy a vállalkozása is), jó autóval jár, tudtam hogy a belvárosi lakásában él és még viszonylag jól is néz ki. Ezen felül érezhetően szimpatizált is velem.

Amikor vége lett az egyetemnek, egy évvel később megkeresett. Megismerkedtünk, tegeződni kezdtünk, találkoztunk párszor és rájöttem, hogy nekem ő nem... Csak 12 év, még is merőben más generációnak érzem.

Aztán ahogy teltek az évek át is alakult a gondolkozásom a kérdésben és rájöttem, hogy fentieket csak vízionáltam, köré képzeltem és nem olyan nagy dolgok ezek, mint amilyennek töpszli aggyal gondoltam. Most, a tőlem 5 évvel idősebb páromtól is megkapom azt a biztonságot, amit ettől az idősebb pasastól kaptam volna, de a párommal ketten dolgozunk ezért meg, nem csak beletettem a fenekemet a jóba. Gondolkozásban pedig már merőben más ő, mint a kortársaim.

2018. szept. 10. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!