Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után szellentettete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után szellentettetek a párotok előtt?

Figyelt kérdés
Hogy viselte?
2018. szept. 4. 17:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
A kerdesre pedig megadtam a valaszt, csak mivel az nem erintett erzekenyen, ezert gondolom elkerülte a figyelmedet :). Bocsi az offert, kerdezo :).
2018. szept. 4. 19:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én még soha nem szellentettem előtte, de más előtt se. :D Lehet nekem fura a bélműködésem, de nekem nem kell csak úgy. Wécézés közben ki szokott csúszni de amúgy nem.
2018. szept. 4. 20:05
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

# 10

Te meg nem leszel attól okosabb, hogy kéretlenül beleugatsz mások életébe, és megpróbálod meggyőzni az embert, hogy fú, de meg van alázva. :)

2018. szept. 4. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Te valaszoltal nekem. Nekem nem szabad reagalnom? :D
2018. szept. 4. 20:30
 15/21 anonim ***** válasza:
24%
Még el sem kezdtem írni a választ, máris elfingottam magamat. Fene abba a dinnyére kakaót ivós, uborkaevő fajtámba.
2018. szept. 4. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:

A barátom az első perctől fogva, én pedig most az 5. hónap után, hogy együtt vagyunk. Jókat szoktunk nevetni egymáson. :D

23/N, 26/F

2018. szept. 4. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 hónap utàn màr csinàltuk egymàs előtt. Mikor legelőször kicsúszott neki elkezdett bocsànatot kérni. Mondtam felejtse ezt el, engem nem zavar. Emberek vagyunk. Nem fogunk se gyomorgörcsöt kapni, se wc re szaladgàlni mint a mérgezett egér. Mégis hol érezze kényelmesen magàt az ember ha nem otthon a pàrjàval. Egyikünk se egy karóba ült egyén. Jókat röhögünk aztàn kész. Meg sokat szellőztetünk:) Nekem nem kéne olyan pasi aki ezen komolyan hisztériàzik. 32/ N
2018. szept. 5. 17:24
 18/21 anonim ***** válasza:

Kb 3 hónap után. Párom mondta mindig, hogy őt nem zavarja, nyomjam már ki. :D Sajnos én elég puffadós vagyok, és szenvedés, ha nem tudok pukizni. :(

31N

2018. szept. 5. 17:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem szólok hozzá, végre ha először csinálja örülök mert nekem sem kell vissza tartani :D

N

2018. szept. 5. 21:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Az én párom nem akarja, hogy egymás előtt pukizzunk de éjjel álmomban néha kicsúszik, ráadásul hangos, ANNYIRE CIKI :(((
2018. szept. 7. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!