Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után szellentettete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után szellentettetek a párotok előtt?

Figyelt kérdés
Hogy viselte?
2018. szept. 4. 17:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hónap. Nem viselte sehogy sem, tudta, hogy ember vagyok.
2018. szept. 4. 17:34
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nagyon sokára. Fél év után kb, de ő már előtte is mondogatta, hogy pukizzak már, csináljam már 😂 ő meg már a legeleje óta csinálta előttem. Én sem szóltam erre semmit.

N

2018. szept. 4. 17:46
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

1-2 hónap.

Sehogy, mert nem él álomvilágban, hogy a nők nem csinálnak ilyet, és nem akarja, hogy görcsöljön a hasam.

Ráadásul álszentség is lenne, ha kiakadna, mert ő folyamatosan fingik, van, hogy tönkreteszi az egész szoba légkörét, vagy épp vitatkozunk valamin, és kicsit kezdek átmenni házisárkány szerű kiosztásba, akkor egyszerűen a zenélő seggével reagál a h.ülyeségeimre. :'D

2018. szept. 4. 18:23
 4/21 anonim ***** válasza:
28%

Hangosan még most, 10 év után sem, sőt, ha egyedül vagyok se szoktam hangosan. Nem vagyok álszent, de így szoktam meg. Ha tehetem kim egyek a mosdóba, nem az orra alá a szobába..

Természetes történés de lehet ügyelni rá,hogy ez ne legyen kiábrándító, gusztustalan. Mert számomra az ha valaki más előtt jó nagyot/büdöset durrant.

2018. szept. 4. 18:27
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

Mindig is szellentettem előtte, sosem fogtam magam vissza. Ember vagyok én is, ahogyan azzal ő maga is tisztában van.

Ennek ellenére ő 5 év alatt egyszer sem hallotta, hogy pukiztam. Mármint, amikor vécén vagyok akkor lehet, hogy hall dolgokat, de amikor csak simán pukizok, az mindig néma gyilkos :D Sosem veszi észre, és ezt ő maga mondja.

2018. szept. 4. 18:33
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, van akinek ez termeszetes, van akinek nem. En az utobbi vagyok (persze a szellentes termeszetes, nem azt mondom hogy nem :D), senki elott nem szoktam szellenteni tudatosan direktbe (persze, volt mar hogy becsuszott, ez van, termeszetesen nincs drama belole), az pedig kulonosen kiabranditana, ha a parom annyira sem tisztelne, hogy direkt mellettem durrogtatna vagy vita kozben igy reagalna le engem (te jo eg..). Ezek termeszetes dolgok, de azert nem art megtanulni viselkedni felnott korunkra. Szarni sem allok le az etkezo kozepen, csak mert ez egy termeszetes dolog es ugyanigy a gazaimat sem szagoltatom senkivel, csak mert "en ember vagyok es tudja, hogy szoktam szellenteni".
2018. szept. 4. 18:38
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
semennyi, én akkor fingok, ha nincs a közelben, vagy már alszik:D
2018. szept. 4. 18:47
 8/21 anonim ***** válasza:
37%

# 6

Azért ennyire nem kéne befeszülni, főleg nem másokat minősíteni. A kérdésre kellene inkább válaszolni.

A párom tisztel és szeret engem, nem abban nyilvánul meg, hogy mikor fingik és hová. Engem nem lehet ilyenekkel megsérteni, laza vagyok ilyenekben. Akkor reagál így vita közben, ha tényleg idiótaságon megy a vita, ami nálunk az esetek 90%-ában így van, mivel fajsúlyos, komolyabb dolgokon nem igazán veszekszünk. Nem véletlenül vagyunk együtt több, mint 5 éve, és még a láng sem aludt ki.

2018. szept. 4. 18:52
 9/21 anonim ***** válasza:

Talán az ötödik randin volt hogy kiszaladt neki egy szellő, jót röhögtünk rajta :D Én még nem csináltam előtte, inkább visszatartom ha úgy van, de ha megtörténne se dőlne össze a világ, csak kellemetlenül érezném magam.

22N

2018. szept. 4. 19:15
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok befeszülve, meg merev ember sem, viszont igenis kivulallo szemevel nezve az altalad leirt viselkedes megalazo (lehet, hogy neked ez mar fel sem tunik, mert "az en laza vagyok" maszk moge bujtatod a megalaztatasokat, amik mar sajnos a napjaid reszei lettek, de olvasni ilyet eleg sokkolo attol meg, olyan kapcsolatban elve, ahol igenis el van varva a kolcsonos tisztelet egymas irant - igen, akkor is, ha a masik epp hulyesegeket beszel, es ebbe a masik szavanak "lefingasa" nem igazan fer bele meg viccbol sem). Nem leszel attol jo arc, hogy mindent eltursz :).
2018. szept. 4. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!