Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok elmenne egy ilyen céges buliba? Ha igen, hogy viselnétek?
Figyelt kérdés
Másik városban kirándulás, strandolás, kajálások. Ottalvós buli lesz, a társaság fele részegen félre fog dugni. A párod exe is kolléga, de nem biztos, hogy ott lesz.2018. aug. 29. 22:17
11/17 anonim válasza:
Az enyém utalja a munkan kivuli bulikat ha megy csak velem egyutt es nekem is eleg a meloban a kollegakbol igy max egy vacsora erejeig vagyok hajlando elmenni 1 evben egyszer , tobbszor semmikepp. Ha barmilyen kozos csapatepitos buli kotelezo lenne egy mbelyen en bizisten felmondanék.
12/17 anonim válasza:
Nem, esélytelen. De engem sem lehetne rávenni. Pontosan tudom mi folyik az ilyen alkalmakkor, nem egyet hallottam már. Egyszer az egyik munkahelyemen kötelezővé tették karácsony előtti "vacsorát". Hát maximum ha 1 óránál többet mondok, annyit voltam. Elég is volt.
13/17 anonim válasza:
Uhhh de szerencsés vagyok ilyen téren.Az én férjemnek majdcsak férfi kollégái vannak,a két takarító not leszámítva akik már az 50 et suroljak.Bízok benne de amiket itt irtatok..ilyenek a céges bulik..?!Komoly..
14/17 anonim válasza:
A férjem simán elmegy ottalvós céges buliba, bár ismerem a kollégáit és a bulijaikat, nincsenek ilyen orgiák, de ha lennének sem érdekelne különösebben. Ex mondjuk nem dolgozik ott, de számomra ez is tök lényegtelen, az exek nem véletlenül exek egyikünknél sem. Egyébként fesztiválra is simán elmegy nélkülem, minden évben egy hétre külföldre, ott is bőven lenne lehetősége megcsalni, de megbízom benne, így nem agonizálok feleslegesen azon, hogy vajon mit csinálhat. Én is járok nélküle ottalvós bulira vagy fesztiválra, én sem csalom meg, nincs okom azt feltételezni, hogy ő megtenné, ennél jóval korrektebb embernek ismerem. Ha nem bíznék benne, akkor nem lennénk együtt, szerintem teljesen felesleges egy olyan kapcsolatban szenvedni, ahol nincs meg a maximális bizalom.
15/17 anonim válasza:
Menne, és nem dugna félre, mert tudja, milyen érzés megcsalt félnek lenni, tvábbá gerinces férfi, és tisztában van vele, hogy mindent elveszít, ha félredug.
16/17 anonim válasza:
13 tudod te hányszor hívnak ilyen bulikra fizetős lányokat? Hát, elcsodálkoznál ha valós dolgokat tudnád.
17/17 anonim válasza:
Persze, elmenne. Az, hogy ott van, nem zavar, bár 5 év házasság után is megszenvedünk minden külön töltött éjszakát.
Mondjuk az én férjem romantikusra issza magát, amikor néhanapján bepiál egy-egy ilyen marhaságon, felhív, hogy negyed órán keresztül ecsetelje, mennyire szeret. A félredugás tehát nálunk nem esélyes - amúgy, ha azt mondod, megbízható, akkor meg hol érdekel, hogy más mit csinál? A mi csapatépítéseinken is mindig van egy-kettő, aki egy fél szexshopot kifosztva jön, tőlem végigmehet rajta a teljes vezérkar, nem az én bajom. Az exek meg sosem zavartak, engem szeret, csúnyán mondva én nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!