Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire feltel elszakadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire feltel elszakadni a családodtol mikor osszekoltoztel pároddal?

Figyelt kérdés
Mennyire számított utána az ő véleményük, meglátásuk dolgokkal kapcsolatban..
2018. aug. 28. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ha ez eleve kerdes egy felnott embernek, akkor ott mar bajok vannak.
2018. aug. 28. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem érdekelt a véleményük. Tudtam, hogy meg kell lépnem, és elindultam előre a két kis szatyrommal, igazából egyedül, mert akkor még nem igen tudtam, hogy aki igérte, ott lesz-e velem, pedig félig meddig kitagadtak amikor albérletbe mentem:D
2018. aug. 28. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mar "elszakadtam" egyetem idejen es utana nem koltoztem vissza, hanem albiba mentem. Innentol senkinek nem volt megrazkodtatas h az albiban mas pasival eltem kesobb egyutt.

A szuleim jo fejek, keretlen tanacsot nem adnak de ha megkerdezem a velemenyuket, oszintek. Nalunk ez bevalt.

2018. aug. 28. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Voltam olyan jó, szolid gyerek, 18 évesen a viselkedésem végett, ki lettem tagadva. Hozzá teszem, utólag azt mondom, jogosan.

Párkapcsolatnál már nem volt kiktől elszakadnom.

A páromnak, meg egyáltalán nincs és nem is volt családja. Igy semmi olyan nem volt, amit itt sorolsz.

2018. aug. 28. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én egyetem után albérletbe költöztem 180 km-re a családomtól. Nem direkt, miattuk, egyszerűen csak így alakult. Csak másfél évvel később költöztünk össze a párommal, így nem ekkor volt meg a tipikus "családról leszakadás".

A véleményük a mai napig számít, de nyilván már nem minden úgy van, ahogy ők javasolják. Szerencsére sosem voltak az erőltetős típusok. Inkább csak elmondják a véleményüket, aztán döntünk ahogy döntünk.

2018. aug. 28. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is az egyetem kezdetén költöztem el. Eleinte gyakrabban hazajártam, aztán ahogy sűrűsödtek a feladatok, már csak havonta 1-2-szer. Az, hogy városon belül hol lakom és kivel semmin nem változtatott. Most is ugyanannyit vagyok a szüleimnél, mint előtte, csak néha hozom a páromat is. Havonta összesen 4-6 napról van szó, ennyit kibírunk külön, amikor mindketten a családunknál vagyunk. Az igazi változás szerintem a gyerek lesz ebben.
2018. szept. 1. 08:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!