Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire feltel elszakadni a családodtol mikor osszekoltoztel pároddal?
Mar "elszakadtam" egyetem idejen es utana nem koltoztem vissza, hanem albiba mentem. Innentol senkinek nem volt megrazkodtatas h az albiban mas pasival eltem kesobb egyutt.
A szuleim jo fejek, keretlen tanacsot nem adnak de ha megkerdezem a velemenyuket, oszintek. Nalunk ez bevalt.
Voltam olyan jó, szolid gyerek, 18 évesen a viselkedésem végett, ki lettem tagadva. Hozzá teszem, utólag azt mondom, jogosan.
Párkapcsolatnál már nem volt kiktől elszakadnom.
A páromnak, meg egyáltalán nincs és nem is volt családja. Igy semmi olyan nem volt, amit itt sorolsz.
Én egyetem után albérletbe költöztem 180 km-re a családomtól. Nem direkt, miattuk, egyszerűen csak így alakult. Csak másfél évvel később költöztünk össze a párommal, így nem ekkor volt meg a tipikus "családról leszakadás".
A véleményük a mai napig számít, de nyilván már nem minden úgy van, ahogy ők javasolják. Szerencsére sosem voltak az erőltetős típusok. Inkább csak elmondják a véleményüket, aztán döntünk ahogy döntünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!