Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs gyereke, ketten laknak, szamotokra az összeköltözés után a takarítás nagyobb gonddal jár vagy kisebb probléma?

Nem azon múlik, hogy ketten vagyunk vagy egyedül. Inkább azon, hogy kettőnk rendigénye hasonló e vagy sem. Nálunk nekem van nagyobb igényem a rendre és a tágas térre, ő pedig nem igazán híve a szortíroznásnak, inkább felhalmoz dolgokat. Ebből adódóan én többet rámolok, mintha egyedül élnék. Viszont a takarításba ő is segíteni szokott.
Ha nagyon eltérő a rendhez fűződő viszonyotok, abból lehet konfliktus. Ha nagyjából hasonló, akkor nem jelent majd gondot ezen a téren az összeköltözés.

Kisebb probléma, mert ugyan ketten koszolunk, de ketten is takarítunk. Ketten nekiállunk, 3 óra alatt csillogóra nyaljuk a lakást. Nekem ez a duplája lenne értelemszerűen egyedül, ahogy volt is, amíg nem laktunk együtt.
Gyakrabban nem takarítok, mint előtte.

Nem ...mert akkor az asszonykám munkakörébe tartozik.
Máskülönben minek költöznénk "össze" ??

Mi ugyan nem költöztünk még össze, de vagy én vagyok nála vagy ő nálam és ezzel nem volt még gond. Ő szeret sütni-főzni, én pedig az összes többi házimunkát rendszeresen és szívesen csinálom. :)
22L

Nem a nő HELYETT végzi, hanem a nőVEL.
Szerinted egyébként egy lakásban mi a férfi dolga?
Kicserélni félévente egy villanykörtét? Befúrni négy évente egy lyukat a falba? Felszisszenteni minden este egy sört a kanapén fetrengve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!