Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mennyire igaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire igaz, hogy ha elfogy a pénz, elfogy a boldogság is?

Figyelt kérdés
És ha anyagi válságban voltatok, mennyire voltatok egymáshoz türelmesek, megértőek?
2018. aug. 20. 19:42
 1/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%
A pénzhiány simán megölheti a kapcsolatot. Ez sajnos benne van.
2018. aug. 20. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy házaspárt, már 15 éve házasok, mikor rosszabbul ment nekik, akkor 2-en csak havi 300 e Ft-ot kerestek de abból is megéltek és jutott mindenre, volt kölcsönük is, nyári belföldi átlagos 2 hetes nyaralásra is meg a hétzköznapi 1-2 szórakozáshoz.

De sokszor kellett rakosgatniuk, beosztani a pénzt félrerakni összespórolni mindenre.

Most, hogy már kb 2x annyit keresnek sokkal boldogabbak lettek, tengerparti nyaralás, új autó, új motor, több kirándulás, házfelújítások, és mindent amit akarnak meg tudnak venni...érdekes, hogy sokkal boldogabbak.

DE! 2 ember aki szereti egymást az egy sátorban is boldog a másikkal ha csak a Balaotn mellé mennek sátorozni, illetve ha nem szórhatják a pénzt, és be kell osztani, de ők nem voltak azok.

2018. aug. 20. 20:17
 3/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:
55%

"A 2-en 300"-nak említés szintjén sincs semmi köze ahhoz a kategóriához, aminek az a neve, hogy "ha elfogy a pénz"

Ezt te sem gondolhattad komolyan pádre.

"A 4-en 150"-ből már sokkal inkább ez a kategória.

2018. aug. 20. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:

3as, ez csak nézőpont kérdése. Teljesen mindegy hogy ki mennyit keres, ha hozzá vannak szokva egy bizonyos életszínvonalhoz és egyik napról a másikra már csak az addigi pénz feléből vagy még kevesebből kell megoldani, az nagy érvágás és az átállás nem biztos hogy megy egyik pillanatról a másikra.

Egyébként ha anyagi gondokkal küszködik valaki, az sosem szívderítő időszak. De ha másra nem is, arra jók az ilyenek, hogy az emberek megmutatják az igazi arcukat. Egy igazán jó, erős kapcsolatot is megtépáznak a nehéz idők, de épp azért erősek, mert a legnagyobb szarban sem fordítanak hátat egymásnak.

2018. aug. 20. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Èrdekkapcsolatoknàl biztos így van. Igazi érzelmieknél nem . Nekünk is voltak anyagi nehézségeink a férjemmel. Mindkét oldalon előfordult àtmeneti munkanélküliség. Volt, hogy ő tartott el engem is, és volt amikor én őt. Volt bizony amikor havi 140 ezerből éltünk. Le kellett mondani dolgokról x időre.

Volt, hogy letiltottak egy régebbi tartozàsa miatt havi 40 ezret a fizetéséből: ezt majdnem egy évig nyögtük. Most àprilisban fejeződött be a levonàs. Soha nem volt emiatt probléma. Mindig is szerettük egymàst, most is. A boldogsàgunk soha nem múlt el. Az nem igazi kapcsolat ahol ilyenek komolyan kihatnak a pàrra.

2018. aug. 21. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:

ÉRdekkapcsolatoknál lehet ebből baj, pl.

Nálunk mikor betegség miatt nem dolgozhattam 2 hónapig bizony az exem a fejemhez vágta, hogy "élősködök rajta".

Na, kb. aznap elkezdtem nézni a lakáshirdetéseket, és amint tudtam, leléptem tőle a megtakarított pénzemből.

2018. aug. 21. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem teljesen igaz, de azért van köze hozzá. Ahol az anyagiakkal addig nem volt probléma, ott bizony egy ilyen helyzet komoly konfliktusokat tud szülni, főleg ha a két fél fáradtabb, nyűgösebb is a kelleténél. Nálunk is voltak nehéz szituációk, amikor lemerültünk minden téren és akkor bizony nem éreztem boldognak magam. Utólag már csak nevetünk az egészen szerencsére.

Egy időszakban kicsit túlvállaltuk magunkat és már nagyon sakkoztunk, hogy mit miből, hogyan, hova. Fáradtak is voltunk nap végére, rengeteget veszekedtünk a pénz miatt. Hálát adok a jó istennek, hogy nem így éljük az életünket folyamatosan!

Viszont én azt gondolom, hogy nagyon sokat számít, ha az ember látja a kiutat a problémából. Ha pl. tudja, hogy oké, ez egy átmeneti helyzet, két hónap múlva már könnyebb lesz.

2018. aug. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!