Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű vagyok, mégsem szólítanak le az utcán a nők, hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 21:26
1/60 anonim válasza:
Detto erre én is kíváncsi vagyok :D.
2/60 anonim válasza:
Miert nem szólítasz te le nőket?:D Nem is értem annyira a kérdést.
3/60 anonim válasza:
Lehet, hogy látják rajtad, hogy egy üresfejű marha vagy.
4/60 A kérdező kommentje:
Már ijesztően túl jó lennék?
2018. máj. 23. 21:33
5/60 anonim válasza:
Biztosan azért mert kb. 15 éves vagy... :D
6/60 anonim válasza:
Lehet,hogy nem az utcán gondolják a módját. (Bár akkor meg hol?) Vagy azt várják, hogy te leszólítsd, vagy pont aki mindig szembe jön, annak van már barátja, vagy pont te nem jössz be.
7/60 A kérdező kommentje:
😘
2018. máj. 23. 21:33
8/60 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok.
2018. máj. 23. 21:34
9/60 anonim válasza:
Vicces ne haragudj!😂Te vagy a férfi úgy tudom a férfi szokott a nő után futni! Kikéne próbálnod neked leszólítani egy lányt az utcán talán beindulna a vadászösztönöd is!
10/60 A kérdező kommentje:
Csak néznek csorgó csállal. 😅
2018. máj. 23. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!