Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem akarja nekem megvenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja nekem megvenni soha a betét a barátom? Nektek megveszi a barátotok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel együtt élünk, előfordul, hogy épp ő vásárol amikor fogyóban van. Soha nem problémázik emiatt, de minden alkalommal meg kell mutatnom neki a csomagolást, különben nem tudja milyen kell. Én is szó nélkül megveszem a neki kellő dolgokat, de csak ha pontosan tudom milyen kell, mert utálok ott válogatni, aztán meg rosszat vinni. Kb. annyi idősek vagyunk, mint ti.
2018. aug. 18. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tampont hasznàlok 14 éves korom óta, simàn megvette 21 évesen is, most 29 évesen is, a pàromként is megvette és a férjemként is megveszi. Hàny éves a baràtod??? Max az ilyen 15-16 éves kisfiúk tartjàk ezt cikinek akik még gyerekek. N/ 32
2018. aug. 18. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem volt még rá példa, leginkább azért, mert fogalma sincs, milyet használok, nem is nagyon érdekli. Én meg általában figyelek, mindig van itthon tartalék, megveszem akkor, ha nagybevásárlunk együtt.

Ha gond lenne, és le kéne szaladni, nyilván megvenné, maximum sápítozna, hogy neki mind egyforma, mi van ha rosszat hoz.

2018. aug. 19. 17:19
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
A ferfiak nem ertenek ezekhez a dolgokhoz.
2018. aug. 21. 12:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érteni kell, hanem megvenni.
2018. aug. 21. 13:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindig együtt vasároltunk, így neki nem kellett, majd jött a szülés és a gyermekágyi vérzés. Álmomba nem gondoltam, hogy 2 csomag tena nem lesz elég. Fogta magát, bement a gyógyszertárba, előadta, hogy mi a helyzet és vett betétet. Egyáltalán nem volt számára ciki. Végignézte a fajdalmat, amit átéltem, végignézte, ahogy felnyitottak ( véletlen látta, mert sietett az orvos, nem érdekelte, h férjem hol áll), hogy mentsék az életünket, ezután már egy ilyen semmiség meg se kottyant neki. Azóta már újra megjött, tzludja is, h mikor és kérdezi, hogy van e elég betét\tampon itthon, meg az újságba ő mutatja az akciót. Majd felnő hozzá, be aggódj.
2018. aug. 22. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem simán megvette, ha úgy alakult, bár inkább én vettem meg magamnak. Mostanában meg inkább úhy szoktam, h netről rendelek egyszerre nagyobb mennyiséget, kiszállítják házhoz, így nincs vele probléma. Igaz, most barátom sincs, és egyenlőre nem is akarok, de tutira rossz néven venném, ha ezen fennakadna, mert elég gyerekes hozzáállás, és nem szeretnék egy gyerekes felfogású fiúcskát pátyolgatni!
2018. aug. 25. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!