Hogy viselitek ebbe a melegben a betétet?
Kehely! Persze, főleg ha még szűz, ne adj Isten a tamponnal is kínlódik csóri kérdező.
Minden nap használok (csak nappal) tisztasági betétet, semmi problémám nincs vele/tőle.
Hát, ilyen melegben mindent nehezen viselek, nem csak a betétet! :D De komolyra fordítva a szót, ilyenkor még többet használok el, még gyakrabban cserélem. Ha már nagyon le vagyok izzadva, és érzem, h kezdek bepálni, lecserélem a betétet még akkor is, h egy csepp vér sincs benne. Egy az, h jobb érzetet ad egy tiszta, száraz betét, mint egy meleg, nyirkos, felpuhult használt. A másik meg az, h nem látszik rajta, de sztem az izzadságot is tuti felszívja, amitől telítődik, és ha épp akkor indulna meg egy adag vér, akkor azt lassabban szívja fel, vagy nem is szívja fel mindet. Ami azért elég baj is lehet, ha máshova folyik el és nem a betétbe...
Mondjuk hál istennek sikerült megúsznom, mert 3 hete volt meg, akkor azért ennyire nem volt meleg, és kb jövő hét közepe felé lesz megint esedékes, hátha addigra meg már nem lesz ilyen meleg. Ha meg igen, majdcsak kibírom valahogy, ha kell, óránként cserélgetem, a lényeg, h ne érezzem magam kellemetlenül a mensi miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!